Scaun Auto Cutie De Partea Multi-Funcțional Bancheta Din Spate Masina Sac De Depozitare Auto Telefon Buzunar Spate Scaun Organizator Sac De Depozitare Pentru Scaun De Masina

Accesorii De Interior

s3880

În stoc

55.36lei
110.73lei

Puncte:

1. Instalarea Confort: Bucurați-vă de stocare flexibil cu acest scaun auto cutie de partea care poate fi ușor stabilită în câteva secunde, fără orice instrumente suplimentare; disponibil pentru toate vehiculele și pot fi plasate la va cu pasta de instalare.

2. Cablu de date gaura de încărcare: umanizat de scaunul nostru auto cutie de partea include o rezervă de cablu de date gaura de încărcare pentru efort de încărcare pe drum.Nu mai cordoane încurcat!

3. Ușor de a lua: Ține-ți trebuie să-haves la îndemână și ușor de a lua; acest scaun auto cutie de partea oferă acces ușor la elemente, cum ar fi telefoane mobile, ochelari, chei, etc. fără a lua mult spațiu.

4. Maximiza Depozitare: scaun auto cutie de partea oferă o dezordine-free soluție pentru masina ta interioară.Cu capacitatea sa de mare, crește spațiu de stocare și stoca toate dvs. trebuie să-haves într-un elegant loc.Spune la revedere de la dezordine și bucurați-vă de o spațioasă plimbare.

5. Rezistență puternică: Fabricata din rezistent la uzura faux din piele, oferă un puternic, reutilizabile, și ușor de curățat soluție de stocare.Său de încredere structură solidă și rezistență puternică păstra elementele în loc.

Caracteristică: Disponibil pentru toate vehiculele cu o umanizat design care păstrează totul la îndemână.Capacitatea mare de stocare vă permite să păstrați toate trebuie să-haves organizate și ușor accesibile.

Caietul de sarcini: 1. Produs de culoare: negru, maro, rosu, verde

2. Dimensiuni produs: 18 x 15 x 5.5 cm (7.08 x 5.90 x 2.16 inch)

3. Produs material: piele artificiala

4. Produs greutate: 0.21 kg

Lista De Produse:

masina sac de depozitare consola centrala x 1buc

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: vvcesidot
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Material: Piele artificiala
  • Suport: Dropshipping/En-Gros
  • Tip: Parasolar Sac De Depozitare