Scurt Peruca Drepte Pentru Femei De Utilizare De Zi Cu Zi De Păr De Aur Se Amestecă Întuneric Radacina Naturala A Parului Ușoare Și Respirabil Senior Peruca Sintetica

Extensii De Par & Peruci

s37654

În stoc

164.58lei
261.26lei

Peruca Tip:drept

Culoare: Blond

Peruca Caracteristici : drept

Lungime: Aproximativ 6 cm

Stiluri: Femei Peruca Sintetica

Capac dimensiune: Despre 21.5"~22.5" circumferinta(este reglabila)

Potrivit Ocazie: uzura de zi cu Zi, Cosplay Sau Petrecere cu Costume, Peruci

Material:De Înaltă Calitate, Fibre Sintetice De Păr

Caracteristicile Produsului

1. Peruca este foarte frumusețe,atunci când îl purta, se va schimba rapid coafura ta, făcându-te mai frumos și fermecător.

2. Adoptarea importate temperatură scăzută de mătase, purtând-o în mod natural, confortabil și ușor, există stiluri diferite, care pot fi schimbate, și puteți avea grijă de mai multe coafuri care vă place.

3. Tehnologie profesională și materiale de înaltă calitate sunt utilizate în peruca de luare a deciziilor, astfel încât peruca arata foarte natural si se simte foarte moale .

Peruca are două bretele reglabile din interior, care poate fi folosit pentru diferite circumferinta capului.

Trebuie să-vedea inainte de a cumpara

[Notă cumpărare] Pentru peruca poate fi ocazional nu pufos și deformate după transport, puteți avea grijă de peruca potrivit video afișat pe pagina de detalii de produs pentru a da peruca-un contract de leasing nou de viață.Măiestria legate de parul de pe partea de sus de peruca este de a face perucă mai pufos și natural, nu este un produs de calitate problema, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra și de a folosi.

[Design rafinat] unde scurte peruca trece prin mai multe procese și este ușor să se amestece cu parul.Este natural și durabil.

Q&A

1.De ce lungimea nu este la fel ca descriere?

A:Putem măsura lungimea parului atunci cand parul se întinse la drept, ondulat curl și textura părului va fi mult mai scurt în comparație cu parul drept, să acorde o atenție la faptul că înainte de a cumpăra, vă Mulțumesc!

2.Ce greutate nu este la fel ca la descriere?

O:Pentru că produsul nostru a fost făcut de mașină, este normal că va exista 5-10 g de eroare.

3.De ce are parul meu a devenit încâlcit?

O:părul va deveni încurcat din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apă sărată și nu pieptene (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi.Asigurați-vă că să se spele și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, și dacă este posibil, de două ori pe săptămână ar fi mai bine.Puteți folosi hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai multe sugestii.

4.Pot fi indreptat sau ondulat?

O:nu utilizați curling instrumente.Acestea sunt realizate de ușor, temperatură scăzută fibre.Parul nu ar trebui să fie ondulat sau indreptat, și de curățare temperatura nu trebuie să depășească 40 de grade.

Vă rugăm să rețineți: După spălarea părului, vă rugăm să nu folosiți un uscător de păr să se usuce.Acesta poate fi păstrat naturale, sau pot fi uscate cu rece și de aer natural.Temperaturile ridicate pot deteriora forma parului

5.Cum să se ocupe cu mirosul?

O:o parte dintre clientii pot vorbi despre miros, atunci când primirea de păr.Draga mea, nu este nevoie să vă faceți griji despre asta, după ce co-spălare și îngrijire medicală pentru un timp, mirosul va dispărea.

6.De ce culoarea nu este la fel ca descriere?

O:Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.

Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

7.Cât timp va dura pentru mine pentru a primi pachetul meu?

O: Dacă alegeți economiei de transport, va dura aproximativ 30-75 zile pentru livrare; dacă alegeți standard de transport, va dura aproximativ 18-26 de zile.

8.Am primit produsul, dar nu-mi place.Pot returna?

O: Dacă credeți că produsul nu este potrivit pentru tine, puteți aplica pentru a reveni și de a solicita o rambursare.Vă rugăm să completați transport pentru returnarea pachetului următoarele instrucțiuni, astfel încât să putem procesa rambursarea cât mai curând posibil.

Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil și vă vom oferi un răspuns satisfăcător!Sper să vă bucurați-vă de cumpărături!Vă mulțumesc!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: JP(de Origine)
  • Poate Fi Permed: No
  • Caracteristică: Utilizarea De Zi Cu Zi
  • Material De Calitate: kanekalon
  • Peruci Lungime: Scurt
  • Textura: DREPT
  • Capac De Dimensiune: Dimensiunea medie