Trailer Adaptor Conector 3 Pini Priză Remorcă Cabluri Adaptor Standard UE de Conectare Accesorii Pentru Vehicule Comerciale Masina RV

Fereastra Din Spate

s37403

În stoc

33.31lei
66.67lei

Acest 3-pin remorca plug-in este proiectat pentru a se potrivi standard UE remorci și să le conecteze la o noua bara de remorcare.Se poate transmite electronic lumini de semnalizare de la vehicule la rulota, asigurându-se siguranța și vizibilitatea pe drum.Mufa are o înaltă calitate, shell, care este durabil și rezistent la apa.Ușor de instalat și de folosit, acest 3-pin remorca plug este un trebuie să-au accesoriu pentru trailer.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 6.3*6.3**6.8 cm|2.48*2.48*2.67 cm

Contact material: cupru

Tip: Priza

Forma: rotund

Caracteristici: rezistent la apa

Ace: 3

Tensiune de ieșire: 12V

Funcția principală: conectați-vă la trailer și de alimentare cu energie, potrivit pentru trailer semnal afișaj luminos

Domeniu de aplicare: comercial vehicul/remorcă/RULOTĂ/masina/navă, etc.

Lista De Ambalare:

1buc*Trailer Conector Soclu

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Transmite Electronic Lumini de Semnalizare: Cu acest 3-pin conector remorcă soclu, vă puteți conecta vehicul și remorcă cu ușurință și în siguranță, și pentru a permite electronice lumini de semnalizare pentru a funcționa corect.

2.Mare Etanșare: Acest trailer conector soclu folosește o înaltă calitate coajă și o garnitură de cauciuc care formează un puternic etanșare împotriva apei și a prafului, care îmbunătățește sale anti-rugina si rezistent la apa caracteristici și extinde durata de viață sale de serviciu.

3.Simplu Trailer Semnal de Configurare: Acest trailer conector soclu vă ajută să vă conectați remorca dumneavoastră și sursa de alimentare, astfel încât să puteți arăta trailer lumini de semnalizare cu ușurință și în mod clar.Acesta este compatibil cu standardul UE remorci și este rapid de configurat.

4.Instalare și Configurare rapidă: puteți seta rapid acest trailer conector soclu pe o noua bara de remorcare fără instrumente suplimentare necesare, și, de asemenea, are un design inteligent care vă permite să schimba rupt capacul de pe o masina veche.

5.Utilizări Multiple: Acest conector soclu oferă o puternică și stabilă conexiune pentru nava ta trailer, masina, RULOTA, sau vehicule comerciale.Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate și poate rezista la condiții meteorologice aspre.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: Ai MAȘINĂ DISTRACTIV
  • Origine: China Continentală
  • Articol Greutate: 1.00kg
  • Tip De Element: Cabluri, Adaptoare & Prize
  • Tensiune: 12V