Receptor Audio Bord Modul MP3 Fara Decodor Bord Amplificator compatibil Bluetooth Stereo Wireless Music Module XY-WRBT

Portable Audio & Video

s37356

În stoc

12.21lei
16.99lei

1. Micro-USB încărcător de telefon mobil, 3.7-4.2 V baterie cu litiu 3.7-24V DC alimentare poate fi folosit pentru alimentarea cu energie.

2. Scurt "on/off de contact" 2 secunde poate seta decodor bord on/off, pentru alimentarea acumulatorului, atunci când nu este în uz, de economisire a energiei, convenabil retehnologizare.

Dimensiune De Instalare:

După comutarea pe sursa de alimentare, indicatorul albastru clipește și intră Bluetooth-compatibil modul; după difuzarea "prompt ton", acesta intră în modul de potrivire și așteaptă potrivire; după difuzarea "prompt ton", mobil compatibil Bluetooth căutările pentru "XY-WRBT" (numele de amplificator de putere de bord dispozitiv), click pe "XY-WRBT" conexiune, și joacă "prompt ton" după ce conexiunea este de succes.Atunci când indicatorul luminos de pe pentru o lungă perioadă de timp, de muzică mobil poate fi jucat, și luminile indicatoare va clipi încet atunci când Albastru bord amplificator se pregătește pentru următoarea împerechere, și joacă "prompt de sunet" înainte de a intra în modul de asociere să așteptați pentru împerechere.Atenționări pentru Alimentare cu 3.7 V Baterie cu Litiu

1. Atunci când alimentat de baterii, tensiunea bateriei este mai mică de 3,3 V decodor bord se închide automat.După re-energizare sau de încărcare completă, contactele sunt pornit/oprit timp de 2 secunde.

2. Atunci când se utilizează baterii pentru alimentare, dacă tensiunea bateriilor este prea scăzută, nu poate fi "hrănitoare" zgomot.În acest caz, bateriile trebuie să fie perceput.

3. Pentru că nu există nici o taxă circuit de protecție pentru baterii cu litiu pe decodor bord, este recomandat să utilizați baterii cu litiu cu bord de protecție.

4. Dacă bateria reîncărcabilă suporta Micro USB de încărcare direct, puteți folosi Micro USB de încărcare direct de la baterie

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • greutate: 0.022
  • Nume De Brand: Ta Ece
  • Pachet: Pachet 1
  • Compatibil Audio Și Video Echipament De Stil: Amplificator, Echipamente Audio Profesionale
  • Dimensiuni (WxHxD)): -
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: XY-WRBT Bord Amplificator

Tag-uri: receptor audio bord modul mp3 fara decodor amplificator