Trasați Conturul Cu Un Marker Set Sclipici Scris, De Desen, Pixuri Cu Sclipici Doodle Desen, Markere Pixuri Linie Dublă Markeri Vopsea Contur Marker

Artă

s35700

În stoc

20.49lei
25.60lei

Specificatii produs:

Material: fibre de nailon + plastic

Dimensiune: vezi poza

caracteristică:

1.【Unic Culori Uimitoare】Acest glitter gel stilou set include o varietate de unic uimitoare, culori, sclipici pixuri adăuga o strălucire spumant opera de arta pentru a face iasă în evidență.

2.【Exprima-te cu culoare】Aceste dublă linie de contur pixuri sunt perfecte pentru colorat, desen, mâzgălind și scris, ajutându-vă să dezlănțui creativitatea și de a adăuga strălucire la opera de arta.

3.【Premium Buna Cerneală】Dublu linie de contur pixuri sunt realizate cu netedă și lină cerneală de înaltă calitate, asigurând ele curg cu ușurință pe hârtie fără a sări sau de agregare.Asigurați-vă că scrisul rămâne în loc și să nu li se întindă sau să se estompeze.

4.【Ușor să Utilizați】Aceste dublă linie de contur pixuri pur și simplu trebuie să fie agitat pentru a se asigura cerneala este complet amestecat.Apoi scoateți capacul și apăsați vârful pe suprafața.Repeta de pompare de acțiune de câteva ori pentru a activa cerneală până când acesta începe să curgă și circulant.

5.【Cadou Perfect】glitter gel set pix face un mare cadou pentru artiști, studenți, și oricine care îi place să se exprime prin scris și desen.Ideal pentru utilizarea în clasă, acasă și la birou, aceste pixuri sunt un mare plus la orice papetarie de colectare.

Notificare:

1. Ca urmare a influenței mai multor factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Vă rugăm să permiteți mici diferențe în datele de măsurare manual.

Pachetul include:

B4A1L1A:pen*8

B4A1L1B:pen*12

B4A1L1C: Pen*20

Trasați Conturul Cu Un Marker Set Sclipici Scris, De Desen, Pixuri Cu Sclipici Doodle Desen, Markere Pixuri Linie Dublă Markeri Vopsea Contur Marker

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip: Ceara Caryon
  • Poate Fi Ștearsă Sau Nu: Da
  • Origine: China Continentală