Ginger Orange Bob Scurt Dantelă Față Peruci Par Uman Direct Bob Scurt Peruci 13x4 Dantelă Transparentă Peruca Ghimbir Întuneric Rădăcină Pentru Femei

Extensii De Par & Peruci

s35380

În stoc

272.38lei
850.39lei

【Ghimbir Portocale Bob Lace Front Peruci Păr Uman Materiale】

par uman real,13X4 HD Dantela ,ghimbir portocale bob peruci .Utilizați Profesionale de Legume pe bază de Coloranți, Care Sunt Non-toxice și Non-periculoase.Se pare mai Natural,e Moale,Neted ,Lucios și Tangle-Free, fără nici o Vărsare ,Poate fi Decolorat, Vopsit, Permanent, Durabil, Reutilizabile.

【Colorate Peruca Ghimbir Portocale Păr Uman Temă De Toamnă】

Ginger Orange este de culoare de moda potrivite pentru toamna, aducandu-va bine tenul și starea de spirit fericit.O poti purta in orice ocazie,cum ar fi cum ar fi de înot, petreceri, călătorie, camping,nunti,anumite tematice de performanță.Puteți experimenta idolul tau culoarea părului și remodelarea așa cum vă place.

【Glueless Dantela Peruci Colorate】

Aceasta nu va afecta parului natural,nu irita scalpul, nu lipici trăgând senzație, nu este înfundat să poarte în toamna, respirabil și durabil material de dantelă face mai confortabil.

【Ghimbir Portocale Peruca Capac Detalii】

Medie Capac De Dimensiune Despre 22-22.5 inch și Bretele Reglabile și Trei Piepteni, Capac Dimensiuni, cu Bretele Reglabile, 3 Piepteni Interior, Pot Fi Interconectate la o Poziție Fixă, Ușor să se Adapteze &Fit, bun lejeritate,Uzura Confortabil.FAQ:

Q1: Este parul păr uman?

A: Toate parul este 100% păr uman, puteți testa prin arderea unui șir, ei vor avea o pană de miros și să devină cenușă.

Q2: Poate aceasta peruca fi indreptat, ondulat?

O: Trata parul ca daca este propriul păr.Folosiți un fier plat/îndreptat mai jos de 180 de grade, ca și cu propriul păr, nu folosiți niciodată instrumente fierbinte de prea multe ori.

T3. Parul miroase

O: Fabrica se spală părul cu un pic de apa calda si sampon, iar noi va puthair ulei pentru păr înainte de expediere,care protejează firele de păr de a fi dyeduring pe termen mai lung de livrare.Dar smellwill dispar după spălare withgood șampon și balsam.

T4. De colorat

A: Da, păr uman pot fi colorate.Este mai ușor pentru a întuneca păr decât pentru a ușura păr.Vă recomandăm să vopsea mai inchisa, nu mai ușoare,

,parul va fi ușor uscat după plecarea de păr donator, sodon nu vopsi sau decolora părul prea des, se va deteriora parul.Alsoplease profesional.

Q5. Lungime

O Vom verifica dubla hairtype și lungimea înainte de expediere.-Când primiți păr, canmeasure de întindere, deci ai avea lungimea corectă.

Q6. Părul gri

O: Fecioara non-vopsit au o fewstrands firele de păr gri în interior, noi, de obicei, alege părul în producție,dar NU putem garanta 100% nogray de păr, vă rugăm să înțelegeți, andpick cele câteva fire din tine.Multumesc.

Q7. Incurca

O: parul poate incurca datorită uscat,uleiul și murdăria build-up, sare, apă de clor și nu pieptene (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi.Face surewash și condiționează părul twicea săptămână.Folosiți ulei de măsline pentru a lustrui netedă sau consultați stilistul tau pentru morehelp.

Q8. Split/uscat se încheie

O: parul Nostru va fi aprins uscat afterleaving păr donator, pentru că losthuman nutriție.Puteți pune someoliveargan ulei pentru a le menține bine.

Q9: Cât timp durează?

R: în mod Normal, parul poate dura peste 12 luni cu grija.Asta a fost experiența noastră client pentru atât de mulți ani.Trata ca pe propriul păr.Totul depinde de grija ta.Masina de spalat cu regularitate cu balsam și ulei este cheia pentru păstrarea sale fermecătoare

Q10: de Ce este peruca am primit mai scurtă decât imagine?

O: Pentru că oamenii de cap si de forma fetei sunt diferite, persoane diferite vor avea diferite efecte.Puteți restyle-l pentru a se potrivi mai bine ai

Q11: de Ce Peruca Arata diferit de imagine.

A: Ca peruca este stors într-o cutie mică pentru mult timp de livrare, acesta poate fi un pic de forma.Odată ce-l, tremură de mai multe ori, și de îngrijire pentru ea cu ulei de păr sau uscator de par, acesta va fi foarte plin de viață

Q12. Corpul val textura parului

O: Ondulat/cret parul a fost făcută de aburi, fără chimicale, deci textura va fi perdant afterwashing.Vă rugăm să understandwe face pentru a menține hairlifetime și naturale de stat.

Q13. Produse de ingrijire a parului

O: Foloseste sampon de calitate andconditioning produse.Conditionthe parul este foarte important să keepitsoft și ușor de coafat.Letit aer dryinstead a sufla uscat.

Q14: de Ce are Peruca ușor căzut?

O: nu-ți face Griji.E normal dacă unele par cade atunci când prima utilizare deoarece lux lungimi peruca cu Parul este cusut de mână; "

SFATURI DE PAR:

Pre-spălare: Inainte de samponare, scoateți ușor orice incurcaturile din parul tau produse.Utilizați întotdeauna un sampon ușoară sau una special formulat pentru parul tratat chimic.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Peruca Par De Calitate: Ture de Lungime și Greutate, Moale, Neted, Nici Un Miros, Nici O Vărsare Nu Incurca Nici Uscat, Varfuri Despicate, 100% Par Uman Poate Fi Vopsit Decolorat Ondulată Ca Propriul Păr Uman.
  • Parul Material: 100% Păr Uman Remy
  • Material De Calitate: Remy De Păr
  • Lungimea Parului: Scurt (10inch de 12 țoli 14 inch cu Marfa)
  • Material De Bază: Swiss Dantela
  • Peruci Densitate: 150% Densitate Glueless Peruci Păr Uman Pre Smuls
  • Dantela Tip: HD Dantelă Transparentă Fața Peruca cu Piepteni și cu Bretele Reglabile pe partea din Spate, Care este Ușor de purtat.
  • Metoda: Jumătate Masina De Facut & O Jumătate De Mână Legată
  • Capac De Dimensiune: Dimensiunea medie
  • Textura: DREPT
  • Potrivit Moarte Culori: #27
  • Tip De Element: Peruca
  • Nume De Brand: YYONG
  • Peruca Dantelă Dimensiune: 13x4 Dantela Peruci Păr Uman, Peruci Fata Dantelă, Mediu Cu Bretele Reglabile (21.5-22.5 cm).
  • Articole per Pachet: 1 Singura Bucata
  • Textura Parului: Drept Dantelă Față Peruci Par Uman, Peruci pentru Femei de culoare
  • Peruci Lungime: Mediu
  • Poate Fi Permed: Da
  • Material: Păr Uman
  • Peruca Dantelă Tip: Dantela Peruca
  • Detalii De Dantela: Nu Gros Mai Prietenos Pentru Piele
  • Păr Uman Tip: Părului Brazilian
  • Origine: China Continentală
  • Dantela De Calitate: Calitate Elvețiană Dantela, Pot Fi Albite De Noduri Din Nou
  • Culoare de Dantela: Transparent