Fly Trap Lumina Muscă Exterminator Cu Corn Profesional, De Design De Inhalare Zapper Interior Capcana Multifunctional Desktop

Electronice De Larg Consum

s34811

În stoc

14.29lei
28.63lei

Satisface cel mai bun prieten în controlul zbura de fructe!Aceste fructe zbura capcane oferă performanță stabilă și cel mai bun efect de control.Cu dimensiuni compacte, poate fi realizat cu efort.Compatibil cu orice dispozitiv cu un port USB și poate fi plasat în orice parte din bucătărie.Spune la revedere de la fructe zbura în mod natural!

Caietul de sarcini:

Nume: Electric Fly Trap

Material: ABS

Greutate: aproximativ 260g

Dimensiune: aproximativ 11.8*11.8*20.6 cm/4.65*4.65*8.11 cm

Putere: 5W

Sursa de Alimentare: USB de Încărcare

Lista De Ambalare:

1* Electric Fly Trap

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Zgomot redus Fly Trap: Păstrați zbura la distanță toată ziua cu electric fly trap care rulează silențios, se rotește perfect, și oferă performanțe fiabile.Bucurați-vă de un mediu confortabil pentru a lucra sau dormi, fără nici zumzet de tulburări.

2.Realizat Convenabil: Această electric fly trap este ușor și poate fi ușor de transportat cu tine sau agățat oriunde.Acesta poate fi, de asemenea, plasat plat pe cele mai multe suprafețe sau compact realizat cu o înaltă calitate moale sac de piele.Acest lucru îl face convenabil de a folosi în interior sau în aer liber, ori de câte ori aveți nevoie de ea.

3.Eficiență îmbunătățită: Spune la revedere de la o muscă!Această electric fly trap are un puternic acoperire, care poate în mod eficient a prinde și de control de zbor, fără a hassle de a închide ușa.Perfect pentru camere de locuit, cu o largă acoperire de până la 200 de metri pătrați.

4.Ușor de Încărcare: percepe cu Ușurință această electric fly trap cu orice dispozitiv care are un port USB, cum ar fi mobil surse de alimentare, computere, și adaptoare.Sale reîncărcabilă design ofera libertate wireless pentru utilizarea în aer liber.Eco-friendly și de cost-eficiente, acesta vine cu un cablu de date USB pentru ușor și rapid de încărcare.

5.Vin intr-o Larga Utilizare: Elimina enervant zbura din orice spațiu, inclusiv bucatarii, camere de zi, și restaurante.Această electric fly trap nu va compromite home decor, făcându-l ideal pentru uz casnic, în orice zona din casa ta.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Compatibilitate: Altele
  • Nume De Brand: aiovcocie
  • Metoda de comunicare: Bluetooth-compatibil
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Electric Fly Trap