Macrame Agățat De Perete, Mare Macrame Tapiserie De Perete De Arta, Boho Țesute Ciucure Fire Tapiserie, Mai Presus De Pat Decor De Perete Pentru Casa Durabil

Decor Acasă

s3425

În stoc

231.54lei
266.13lei

DESIGN UNIC: Nostru ciucure agățat de perete decor este țesut cu un amestec de două culori, iar distanța dintre fiecare ciucure poate fi ușor ajustat.Un simetrice macrame banner combinate cu un clasic macrame nod va face camera sa se simta mai moale și mai pașnică.

MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE: întreaga tricotate decor de perete este fabricat din bumbac, care este eco-friendly, anti-alergene și fără miros.Ei bine ambalate și bine laminate în pungă de plastic pentru a evita excesiv incurcaturile.

Stil nou: de Ce nu încercați decorarea casa ta cu o mare macrame agățat de perete.Un macrame perete banner-ul care se potrivește cu pereți de culoare deschisă, combinată cu câteva ghivece de verdeață, va aduce o pădure, cum ar fi prospețimea naturală la dumneavoastră acasă.

BOHO ARTA de PERETE DECOR: Noastre țesute agățat de perete tapiserie este perfect pentru dormitor, living, pepinieră decor sau poate fi chiar folosit ca perdele de dantelă pentru windows, dantela bordura perete pentru dormitor sau nunta fundal etc. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un cadou de casă nouă pentru familia ta sau prietenii.

Culoare:Photo Color

Material:Poliester

Conținutul Pachetului:

1 x tapiserie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: Poliester / Bumbac