QKKQ Silicon Moale Mic Vibrator sex Feminin Masturbator dildo Vibrator Clitoridian Masaj Orgasm Experiență Erotice Jucarii Sexuale

Frumusețe & Sănătate

s33963

În stoc

112.53lei
281.32lei

* Promitem : vei primi 100% fel ca in imaginea de mai jos produse.

* Toate produsele noastre sunt realizate de către FDA a aprobat medical clasa a corpului-în condiții de siguranță de silicon.

* Discret packageto proteja intimitatea.

Despre produs:

1. 10 Viteze Clitoris cu Vibrator : Proiectat pentru a lovi clitorisul & sfarcurile, pentru ușor de stimulare.

Poate fi, de asemenea, folosi pentru picioare, picioare, gât, spate,umeri si arm body masaj, calma dureri musculare, dureri ,stres si oboseala.

Modul : sunt 10 setările de vibrații în total.

2.Cum să utilizați :Țineți apăsat butonul de alimentare timp de 5-10 secunde până la vibrator începe să vibreze (vă rugăm să notă: nu apăsați butonul de alimentare pentru o perioadă scurtă de timp, dar pentru câteva secunde) și apoi faceți clic pe butonul pentru a schimba frecvența de vibrație.Dacă nu doriți să continuați să utilizați vibratorul, apăsați butonul de alimentare timp de 5-10 secunde până la vibrator se oprește vibratoare.

3.Material : FDA a aprobat Medical Clasa a corpului în condiții de siguranță silicon + ABS,inodor și piele-friendly,de sănătate și de siguranță pentru a utiliza.

4.Rezistent la apa clasa: IPX7 .Înseamnă că pot fi sub apă timp de 30 minute, poate fi folosit in baie sau orice alte locuri umede și ușor de curățat.

5.Max sunet :

6.Incarcare : USB de încărcare.

Timp de încărcare : aproximativ 1-1.5 ore(lumina pâlpâie atunci când încărcarea , lumina este întotdeauna atunci când complet încărcată.)

Folosirea de timp : Aproximativ 50 de minute, atunci când complet încărcată.

Sfaturi :

* Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii de date.

* Recomandat să folosiți lubrifiantii pe baza de apa doar,lubrifiantii pe baza de Silicon va provoca dizolvarea reacție.

* Curățați cu un sapun antibacterian înainte și după utilizare, păstrați într-un loc uscat și loc sigur, departe de copii

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

5.Dacă nu ați primit coletul în termen garantat de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Despre Calitatea:

Vom verifica pentru calitatea produselor înainte de livrare.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ia fotografii și să ne contactați cât mai curând posibil.Vom rezolva problema și de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Despre Alte Motive:

Pentru orice alte motive pe care nu le place sau nu doresc articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ați primit elementul.Asigurați-vă că păstrați-l în starea inițială și de a suporta costul de transport maritim de unul singur, dacă ai reveni, va vom returna banii după ce vom primi produsul.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Metoda De Încărcare: Încărcător USB
  • Tip De Element: Vibratoare
  • Dimensiune: as the picture shown
  • Mărfuri De Certificare A Calității: 3C
  • Cerere: Cuplu sex jocuri
  • Funcția: Masturbari, flirt, Punctul culminant
  • Origine: China Continentală
  • Pachet: Pachet discret
  • Oamenii: FEMEI
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Nume De Brand: QKKQ
  • Material: Silicon Medical
  • Numărul De Model: CF-U9001
  • Tip: G-Spot