Marea Britanie Pavilion În Aer Liber Misto De Protecție Solară Motocicleta Masca Moto Motociclist Vânt Capac Dop De Vânt Biciclete Ciclism Articole De Acoperit Capul

Palarii & Sepci

s3380

În stoc

42.82lei
91.14lei

Performanțele produsului:

1. De înaltă calitate tesatura: Acest cap capacul este fabricat din material de înaltă calitate, confortabil, respirabil și de lumină, care poate preveni eficient UV, praf, frig, polen, emisiile de gaze de eșapament, fumatul pasiv și așa mai departe.Pălăria poate fi purtat singur sau sub o casca, ca un soare mască, mască de schi, sau salopete.

2. Versatil: crema De soare poate fi purtat pe tot parcursul anului, oferind cea mai bună protecție, dacă sunteți în drumeții, ciclism, motociclete de echitatie, alergare, drumetii, vanatoare, plimbari cu barca, înot, schi, patinaj, snowboarding sau de construcție în aer liber.Oferă o bună protecție pentru față, urechi și gât de la soare.

3. Protecție: Această cremă capacul este conceput pentru a acoperi întreaga față, care poate proteja în mod eficient fata de razele UV, praf, nisip, vânt, dar nu va afecta vorbirea și vederea.

Aplicație:

Potrivit pentru ciclism, schi, alergare, călărie, pescuit, drumeții, alpinism, etc.

Instrucțiuni de spălare:

Acesta poate fi spălate de mână, nu se înmoaie pentru o lungă perioadă de timp, nu înălbitor, și temperatura lichid de spălare nu trebuie să depășească 45ºC.

Notă specială:

Această dimensiune a datelor din cauza diferitelor metode de măsurare, eroare în termen de 1-2cm este un fenomen normal.

Memento cald:

Imaginea efect de afișare este numai pentru referință, efectul final este obiectul real!Datorită factori obiectivi, cum ar fi loturi de producție, mașini și echipamente, este dificil de a evita sau vor exista mici diferențe de culoare, poziția și dimensiunea erori, cum ar fi problemele de mai sus sunt fenomene normale, nu vor fi incluse în domeniul de aplicare al după-vânzare de tratament.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numele Departamentului: Adult
  • Caracteristică: Multifuncțional
  • Gen: Unisex
  • Tip De Element: Chelioși & Căciuli
  • Aplicabile Faptei: Ciclism
  • Nume De Brand: Moartea lui
  • Material: Poliester
  • Aplicabile Sezon: Patru Sezoane