8 Cheie Mini Harmonica Cu Șnur Degetul Pian Portabil Marimba Muzicale Pandantiv Cadou De 8 Key Keyboard Instrument Muzical

Instrumente Muzicale

s3376

În stoc

17.56lei

Caracteristici:

Sunet minunat: Când jucați Kalimba ușor cu degetele, Degetul mare Pian note frumoase va reverbera în cameră, la nesfârșit.Matura oboseala jos, relaxați-vă mintea si corpul profund, și să te ia la o lume cu totul nou de muzica.

De înaltă Calitate: flautul fermecat pentru copii și adulți, cu Degetul Pian 8 chei este realizat din high-class solid sapele din lemn cu inox chei.Un delicat și profesionale 8 cheie kalimba instrument care vă va uimi!

Super Portabil: este ușor, cu Șnur.Se potrivește perfect în genți de voiaj, portofele, etc. Vă permite să joace o frumoasă bucată de muzică oricând, oriunde.Cele mai bune cadouri de Craciun pentru Degetul mare Pian incepatori!

Cel Mai bun Cadou de Crăciun: Mini flautul fermecat este un bun portabil instrument muzical, cele mai bune cadouri de Craciun pentru familie, prieteni, copii.Mini Kalimba Degetul Pian adoptă forma de urs, care este iubit de copii și este perfect instrumente muzicale de cadou.

Incepator Kalimba Kit de: Mahon, lemn Kalimba, acril transparent kalimba, ambele cu șnur, 2-pack degetul mare piane sunt ambalate separat, cutii de culoare, Potrivite ca si cadouri pentru copii, prieteni și familie.

Descriere:

Aceste Mbira au suprafețe netede, bare de oțel inoxidabil face siruri de caractere, și tastele sunt ușor îndoit în jos pentru a proteja degetele de la un prejudiciu în timpul redării muzicii.Degetul mare clape de pian sunt gravate cu note de ușor de familiaritate.Smulge siruri de caractere pentru a face un sunet frumos, Cum ar fi sunetul de rai, de rezonanță, de asemenea, puteți DIY tuning-te.

Caietul de sarcini:

Material: lemn

Dimensiune: Vecinul Meu Totoro-5.5*7.5*1.8 CM, Dragoste-6.5*6.5*1.8 CM (opțional)

Model: 8 ton

Pachetul Inclus:

1 buc* Mini Degetul mare Pian

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Mini Kalimba transparent: degetul jucarii
  • cheile: Instrument Muzical, Mini Pian Degetul Mare
  • Pachetul Inclus:
  • Dimensiune: 5.5*7.5*1.8CM
  • Model:
  • Mini Degetul mare Pian transparent: Kalimba transparent
  • Origine: China Continentală
  • Material:
  • Pentru: Copii, Adulți
  • Tip: 8 Taste Kalimba