Metal R Scrisoare Femei Pălărie De Paie Vara Cerc Păr Pălărie De Soare Margine Largă Pălărie Plajă De Vacanță Parasolar Palarie Casual Parasolar Capac Chapeau

Palarii & Sepci

s3366

În stoc

15.47lei
32.89lei

Femei Goale Topuri Palarie De Soare De Vară Margine Largă Plajă Pălărie De Paie De Păr Cerc De Design De Vacanță Parasolar Visor Pălărie

Elastic de par cerc de design face mai ușor de a purta și asigură o potrivire sigură.Pur și simplu aluneca pe și sunteți gata pentru a merge!

Proiectat cu un gol dome, această pălărie oferă o mare permeabilitate la aer, ținându-vă de rece și confortabil în timpul călătoriilor dumneavoastră.

Această pălărie are o margine largă design care ofera o excelenta protectie solara, protectie fata de razele UV daunatoare.

Din paie țesute material, perfect pentru uzura de zi cu zi și de vară de protecție solară.

Potrivit pentru diverse ocazii cum ar fi de călătorie, plaja, drumetii, camping, activități în aer liber, cumpărături, și de pescuit.

Descriere:

Introducerea noastră elegant și funcțional palarie de soare, perfecta pentru aceste zile insorite!Această pălărie are o margine largă design care ofera o excelenta protectie solara, protectie fata de razele UV daunatoare.

Forma curbată nu numai că adaugă o notă de eleganță, dar, de asemenea, ajută pentru a modifica forma fetei tale.

Proiectat cu un gol dome, această pălărie oferă o mare permeabilitate la aer, ținându-vă de rece și confortabil în timpul călătoriilor dumneavoastră.Nu mai simt înfundat sau transpirat!

Convenabil bentita de design face mai ușor de a purta și asigură o potrivire sigură.Pur și simplu aluneca pe și sunteți gata pentru a merge!

Fabricat din înaltă calitate paie țesute material, această pălărie de soare nu este doar durabil, dar, de asemenea, potrivite pentru uzura de zi cu zi.Este accesoriul perfect pentru vara, oferind atât stilul, cât și de protecție solară.

Dacă aveți de gând pe o vacanta pe plaja, drumetii la munte, cu cortul în pustie, sau pur și simplu se bucură de activități în aer liber, soarele nostru pălărie este un must-have.Este, de asemenea mare pentru excursii de cumpărături sau aventuri la pescuit.

Nume Produs: Palarie De Soare

Material: Paie

Stil: Fashion

Gen: Femei

Caracteristici: Gol De Sus, Margine Largă, Părul Hoop

Detalii Dimensiuni:

Circumferinta capului: 56cm-58cm/22.06"-22.85" (Aprox.)

Note:

Va rugam sa consultati size chart și se alege mărimea potrivită.

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Pachetul Include:

1 x Palarie de Soare

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Gen: FEMEI
  • Stil: Casual
  • Aplicabile Faptei: În aer liber
  • Aplicabile Sezon: Vara
  • Material: Paie
  • Caracteristică: Protecție solară
  • Locul De Origine: China (Continentală)
  • Tip De Element: Pălării De Soare
  • Numele Departamentului: Adult