Respirabil Matase de Gheață Gel de Răcire Ureche Pernă de piese de schimb pentru Corsair RGB Jocuri Căști de Anulare a Zgomotului

Portable Audio & Video

s32802

În stoc

61.75lei
79.17lei

Caracteristici:

OOTDTY

Îmbunătăți experiența dvs. de joc cu Tampoane pentru Urechi pentru wireless gaming headset.Aceste tampoane pentru urechi oferă o răcire strat de gel și îmbunătățită spuma cu memorie pentru confort superior și izolare fonică.

Stai rece și confortabil în timpul lung de timp de joc cu Tampoane pentru Urechi.Respirabil tesatura si gel de răcire asigură sudoare gratuit și se răcește ureche, chiar și în vreme caldă.

Conceput pentru jucătorii care apreciază confortul și performanțele, aceste inlocuire tampoane pentru urechi sunt perfecte pentru gaming headset.Dacă sunteți un profesionist sau un casual player, aceste tampoane pentru urechi oferă confort excepțional și sunet de calitate.

Dacă ești concurente în turnee sau bucurați-vă de jocuri de noroc la domiciliu, aceste tampoane pentru urechi oferta se potriveste perfect, blocând zgomotul exterior pentru o experiență captivantă.

Nu numai ca aceste inlocuire tampoane pentru urechi oferă confort excepțional și sunet de calitate, dar ele sunt, de asemenea, construit pentru a dura.Cusăturile și adeziv puternic asigura durabilitate, prevenind orice fisuri sau rupturi.Răcire gel oferă constant pentru urechile tale

Caietul de sarcini:

Material:Burete

Dimensiune:Aprox.100x100mm/3.94x3.94in

pentru Corsair RGB cască

Pachetul Include:

2x Căști Pernițe

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare,pls asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Tip De Element: Tampoane Pentru Urechi
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: H7JF4NB1106228