Fotbal Joc De Bord Părinte-Copil 2-Player Amuzant Joc De Fotbal De Masă Timpuriu De Dezvoltare Jucarii Pentru Dormitor Joc Camera De Zi

Jucării & Hobby-Uri

s3236

În stoc

116.31lei
290.83lei

Această magnetic joc de fotbal este perfect pentru joaca de familie.Îmbunătăți relațiile părinte-copil în timp ce își exercită viteza de reacție.Realizate cu materiale ecologice, este o modalitate foarte bună de a crește distracție și provocare de experiența dvs. de joc.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Dimensiune produs: (aprox.)40.3*27*15 cm/15.87*10.63*5.91 cm

Lista De Ambalare:

1set*Fotbal joc de bord

Cum pentru a juca:

1. Fiecare jucator arunca zarurile o dată, cine are cel mai mare număr de puncte lovituri mingea primul.

2. Un joc este câștigat de cel care scorurile 5 sau 10 goluri prima. (Numărul de goluri poate fi, de asemenea, convenit de către ambii jucători.)

3. Un gol este marcat în cazul în care mingea intră în plasă sau sare de pe net.

4 - în Cazul în care mingea se oprește într-un colț și nu sări afară, puteți trage mingea cu mâna ta și să continue meciul.

5 - mai mulți jucători pot juca unul împotriva celuilalt pentru a determina câștigătorul.Și a stabilit o anumită recompensă.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Încurajează munca în Echipă: fotbal joc de bord favorizează o concurență sănătoasă în timp ce promovarea socială și abilitățile mentale în rândul jucătorilor de toate vârstele.Potrivit pentru unire părinte-copil, se cultivă spiritul de echipă, făcându-l un excelent activitate de legare pentru familiile care se bucura de jocuri 2 jucători.

2.Durabilă Joc: Fabricate din înaltă calitate, material lemn, acest fotbal de masă tabla de joc este atât de durabil și eco-friendly.Este inodor și nu deformate cu ușurință, asigurând o durată lungă și plăcută experiență de joc.

3.Îmbunătățirea Coordonării Fizice: Ridica abilitățile dumneavoastră motorii și timpul de reacție cu acest fotbal magnetic tabla de joc.Magnetic tije face controlul mingea o provocare distractiv, pentru a îmbunătăți mâna sensibilitate și coordonarea mana-ochi, și este potrivit pentru toate vârstele și nivelurile de calificare.

4.Mai multe Moduri de a Juca Fotbal: Răsfățați-vă în entuziasmul de fotbal pe site-birou din lemn joc de bord, care oferă diverse metode de joc.Impuls de distracție și de provocare de a încerca spatele zbor de șah.

5.Opțiune de cadou: Stimula copilul dumneavoastră abilitățile de fotbal cu acest excelent calitate din lemn tabla de joc, perfect pentru Ziua copilului, Crăciun, zi de Naștere, și de Anul Nou.Un cadou amuzant, care vă va oferi mai multe ore de distracție și experiențe de unire cu prietenii și familia.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: Fotbal joc de bord
  • Origine: China Continentală
  • Tema: Sport
  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Avertizare: no