5Pcs Profesionale pilă de Unghii Șmirghel Gros Manichiura pila de Unghii Buffer Pentru Gel de unghii Nail Art Instrument Accesoriu

Nail Art & Instrumente

s32358

În stoc

11.50lei
16.89lei

5Pcs Profesional Nail Art Manichiura Pedichiura Instrument de Unghii Grinding Șlefuire Benzi DIY Unghii Fișiere din Lemn, Fișiere Tampon Slefuit

Unghii DIY arta de ușor de făcut cu lac de unghii benzi, tăiați forma și la lungimea dorită și forma.

Cu două diferite grosier și fin de șlefuire fișiere incluse, vă puteți întâlni cu ușurință diferite de unghii are nevoie de îngrijire.

Aceste benzi sunt un instrument de mare pentru a vă ajuta să tăiați și forma unghiile la lungimea dorită și forma, făcându-l ușor pentru a obține propriul dvs. de unghii DIY arta.

Proiectat cu manopera delicat, fin suprafata 100 și suprafață rugoasă 180 hârtie abrazivă oferă o bună flexibilitate pentru eficiente de îngrijire a unghiilor.

Ajuta să tăiați forma și lungimea dorită și forma cu propriile unghii DIY arta.

Descriere:

Introducerea noastră lac de unghii benzi, perfecta atat pentru saloanele profesionale și de uz casnic.Aceste benzi sunt concepute pentru a fi folosit pe unghiile naturale precum și unghiile artificiale.Cu două diferite grosier și fin de șlefuire fișiere incluse, vă puteți întâlni cu ușurință diferite de unghii are nevoie de îngrijire.

Lac de unghii benzi nu sunt numai durabile, dar, de asemenea, oferă un elegant și generos aspectul.În față-verso șlefuire fișiere și patru părți de blocuri sunt ideale pentru deget de la picior și degetul îngrijirea unghiilor, permițându-vă pentru a fișier, neted, și strălucire unghiilor tale în toate direcțiile fără a provoca daune.

Aceste benzi sunt un instrument de mare pentru a vă ajuta să tăiați și forma unghiile la lungimea dorită și forma, făcându-l ușor pentru a obține propriul dvs. de unghii DIY arta.

Acestea sunt față-verso și lavabil peste tot, asigurând o utilizare de lungă durată.

Alege din cele cinci stiluri diferite pentru a satisface preferințele unice.Designul ergonomic al acestor benzi oferă diferite forme, care sunt nu numai frumoase, dar, de asemenea, ușor și confortabil să dețină.De operare le este simplu și convenabil.

Cu manopera delicat, fin suprafata 100 și suprafață rugoasă 180 hârtie abrazivă oferă o bună flexibilitate pentru eficiente de îngrijire a unghiilor.

Nume Produs: Lac De Unghii Benzi

Material: Lemn

Aplicabile Scenarii: Unghii Tăiere Și Lustruire

Caracteristici: DIY, Diferite Forme, Forma Ergonomica

Detalii Dimensiuni:

Curbe de Unghii Benzi: 17.8 cm x 2.8 cm/7.01" x 1.1" (Aprox.)

Piața de Unghii Benzi: 17.8 cm x 2.8 cm/7.01" x 1.1" (Aprox.)

Half Moon lac de Unghii Benzi: 17.8 cm x 1.9 cm/7.01" x 0.75" (Aprox.)

Rombic lac de Unghii Benzi: 17.8 cm x 2.8 cm/7.01" x 1.1" (Aprox.)

Dublu-s-a Încheiat Runda de Unghii Benzi: 17.8 cm x 1.9 cm/7.01" x 0.75" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

5 x lac de Unghii Benzi

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Pilă De Unghii
  • Material: Lemn