4 Culori Minge De Golf Din Piele Pu Talie Sac Minge De Golf Sac Stea Pe Centura În Aer Liber, Saci Husă De Călătorie Cazul Portabil Talie Sac De Depozitare

Pantofi De Sport,Imbracaminte Si Accesorii

s317715

În stoc

27.45lei
39.23lei

Puncte:

1.Rezistent la apa de Design: Fabricat din material durabil de piele PU, aceasta husa este impermeabil și rezistent la șocuri.Are o captuseala moale pentru a preveni zgârieturi și daune obiecte de valoare.

2.Ușor de Transportat: Acest golf belt pouch este ușor și mici, astfel încât să puteți stoca dvs. de golf essentials fără a adăuga în vrac sau greutate.Acesta vine cu o curea de piele care se potrivește confortabil în jurul taliei, de a face viața mai convenabil.

3.Multifunctional Depozitare: a se păstra până la 4 mingi de golf sau un telemetru cu o acoperire magnetică, care protejează dispozitivul de lovituri minore și asigură mingi de golf nu va cădea.

4.Unisex Curea Husă: Dacă doriți să atragă atenția pe terenul de golf sau doar se potrivi stilului dvs., această geantă cu curea este o alegere excelentă.În Plus, acesta este disponibil în patru culori pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.

5.Mare cadou pentru jucătorii de golf: - și Exprima dragostea ta și de îngrijire la prieteni și de familie care se bucura de golf cu acest compact și convenabil geantă cu curea, perfect pentru zilele de naștere și sărbătorile.

În căutarea pentru un durabil și elegant golf talie sac?Acest produs vine cu o curea de piele și poate stoca până la 4 mingi de golf sau un telemetru.Este ușor pentru a se potrivi stiluri și perfect pentru o excursie de familie la curs.

Caietul de sarcini:

Nume: Golf Belt Pouch

Material: piele PU

Dimensiuni:

Sac - 11*11*5 cm /4.33*4.33*1.96 în

Curea - Lungime: aproximativ 70cm/27.55, Latime: 2,5 cm/0.98 în

Greutate: aproximativ 100 g

Culoare: negru, alb, roz, albastru deschis

Capacitate: 4 mingi de golf

Lista De Ambalare:

1*Golf Talie Sac (nici o minge de golf)

1*Centura

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip de sport: Golf
  • Numărul De Model: Golf Belt Pouch
  • Numele Departamentului: Unisex
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: liilaimic
  • Categorie: Mică Minge De Golf Sac
  • Material: PU