SONOFF Zigbee 3.0 Pod Pro/T&H Senzor/Wireless Comutator/Senzor de Usa/Senzor de Miscare/ZB01P/02P/03/ZBMINI-L2 Suport Ewelink Alexa

Electronice De Larg Consum

s30707

În stoc

53.47lei
76.38lei

Notă: SNZB 01P/02P/03/04 trebuie să fie utilizat cu Zigbee Pod.

SONOFF ZigBee Pod Pro

SONOFF Zigbee Pod Pro este actualizat Zigbee pod care vă permite să gestionați de până la 128 sub-dispozitivele cu capacitate mai mare și stabilitate, plug-in dispozitive pot acționa ca Zigbee routere pentru a extinde raza de acțiune a rețelei.

SONOFF Zigbee Pod Pro nou adăugat caracteristici, cum ar fi smart home security, locale inteligent scenă, și ușor arma și dezarma.Poți personaliza 3 moduri de setare diferite dispozitive de armare.Locale inteligent scena întotdeauna funcționează bine chiar și Wi-Fi gratuit este deconectat.Built-in de înaltă precizie locale RTC, o scurtă pană de curent nu va afecta timpul de sincronizare.Programul de timp poate reveni muncă o dată puterea de restaurare.

Rețineți că scena locală este pentru Zigbee numai dispozitive.

SONOFF ZBMINI-L smart switch, S26R2ZB smart plug, SONOFF Zigbee wireless switch, și senzorii de temperatură și senzor de umiditate, senzor de mișcare și senzor wireless usa/fereastra poate fi conectat cu Zigbee Pod Pro, să-ți dau mai mult posibilitatea de a crea diverse scene legături.Acesta poate, de asemenea, comanda Alexa, Google Asistent și SmartThings pentru control vocal casa ta.

Face Zigbee și Wi-Fi Dispozitive de Comunica

SONOFF pod operează Zigbee 3.0 protocol, este proiectat pentru a comunica date între Zigbee și dispozitive Wi-Fi pentru a realiza inteligente de control și de conexiune.

Gestiona Până la 128 de Dispozitive Zigbee

Un pod poate adauga pana la 128 sub-dispozitive, plug-in dispozitive pot acționa ca Zigbee routere pentru a extinde raza de acțiune a rețelei.

Personaliza Casa Ta Modul De Securitate

Personaliza 3 moduri de setare diferite dispozitive de armare.

Cu ușurință arma și Dezarma

Cu ușurință arma și dezarma, ușor de a comuta modurile de securitate.

Eficientă Și De Încredere Locale Inteligent Scena

Locale inteligent scena întotdeauna funcționează bine chiar și Wi-Fi gratuit este deconectat Built-in de înaltă precizie locale RTC, o scurtă pană de curent nu va afecta timpul de sincronizare.Programul de timp poate reveni muncă o dată puterea de restaurare.

Utilizarea de Pod Buzzer este Nu Numai de Alarmă de Securitate

Vizitator?Podul ans butonul wireless poate acționa ca soneria de la intrare.

Timp pentru micul dejun?Faceți clic pentru a apela copilul tău.

Crea Confort Acasă

La sencer detectează temperatura și umiditatea din casa ta în timp real, acesta va declanșa fan sau umidificator on/off automat în funcție de setarea pentru a menține confortul.

Mișcare - Luminile Aprinse, Cu Ușa Închisă - Luminile

Hands-free Control de la Smart Asistenți

Activa/dezactiva dispozitive sau cere pentru temperatura sau umiditate cu vocea ta?Conectați Alexa sau Google Asistent pentru a simplifica viața de zi cu zi.

Podul este Inima Zigbee Smart Home

Podul suporta toate SONOFF și eWeLink Zigbee sub-dispozitive.

SONOFF SNZB-01

SONOFF SNZB-01 Zigbee Wireless Switch este un mini și rafinat ZigBee wireless smart switch răspuns pe SONOFF ZigBee Pod, care vă permite pentru a ajunge la scopul scena legături între dispozitive ZigBee (SONOFF BASICZBR3 DIY smart switch și S31 Lite zb smart plug) și dispozitive Wi-Fi.

SONOFF SNZB-02

SONOFF SNZB-02 este un ZigBee temperatură și senzor de umiditate, care poate lucra perfect cu SONOFF ZigBee Pod pentru a urmări și înregistra temperatura și umiditatea schimbare în casa ta, care toate citirile în timp real poate fi verificat pe eWeLink APP.

SONOFF SNZB-03

SONOFF SNZB-03 este un ZigBee senzor de mișcare este un plus-la îndemână dispozitiv inteligent pentru introducerea oriunde în casa ta pentru a detecta mișcare și să declanșeze alarme.

SONOFF SNZB-04

SONOFF SNZB-04 este un ZigBee două-in-one senzor wireless usa/fereastra care poate fi pus pe ușă sau fereastră pentru a spune cu o notificare de alertă dacă ușa sau fereastra sunt deschise sau închise, adăugând un strat suplimentar de securitate pentru casa ta.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Metoda de comunicare: ZigBee
  • Intrare: DC 5V (100mA Max)
  • Nume De Brand: SONOFF
  • Temperatura de lucru: -10℃~40℃
  • Model: SONOFF ZBDongle-P
  • Origine: China Continentală