Bijutieri Lupă Pliere Lupă Lupă Cu LED-uri de Iluminat Bijuterii de Buzunar Pentru a citi Ziarul Cartea Științei

Măsurarea Și Analiza Instrumentelor

s27729

În stoc

17.27lei
24.70lei

Descriere:

Acest 40x lupă cu dual LED poate fi folosit pentru mai multe scopuri în viața de zi cu zi, cum ar fi ziare lectură, bijuterii apreciere, etc. Fabricat din aliaj de aluminiu + sticlă optică material, de înaltă rezoluție, și factor de transmisie luminoasă ridicată.Pe mâner pliabil este usor de utilizat si transportat.

Caietul de sarcini:

Nume: lupă de buzunar

Material: aliaj de aluminiu + sticlă optică

Model: MG21011

Dimensiune: 58*33*25mm (dimensiune pliată)

Diametru lentila: aproximativ 25mm

Mărire: 40X

Model de baterie: 3 LR927 butonul de celule (nu sunt incluse)

Cerere: utilizate pe scară Largă în prelucrarea, electronice de întreținere, bijuterii de evaluare, etc.

Lista De Ambalare:

luminat lupă *1

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Puternic Mărire: Aceasta lupa pentru citit poate fi mărită până la de 40 de ori, cu o perfectă efect de mărire, este util pentru persoanele în vârstă și cu deficiențe de a citi și de a observa detalii foarte fine cu ușurință și în mod clar.

2.Dual LED Lumini: Nostru luminat lupă utilizează două surse de lumină LED, puteți vedea obiectele clar în întuneric sau la lumină scăzută.Bucurați-vă de o viziune clară și de a reduce oboseala ochilor.

3.Portabil Dimensiune: buzunar lupă este de aproximativ 58*33*25mm (dimensiune pliată), manerul este pliabil, ușor și portabil.Singura dimensiune de buzunar, este foarte convenabil de a transporta, îl puteți folosi oricând, oriunde.

4.Material durabil: Acest 40x lupă este făcut de lentile optice de calitate și material de aliaj de aluminiu, care este incasabilă și rezistentă la zgârieturi.Mai ușoare decât lentilele de sticlă în timp ce livrarea de clar, fara distorsiuni, imagini.

5.Versatil Folosește Nostru bijutieri lupele sunt foarte practice pentru a citi cărți, reviste, hărți, clasele de știință, bijuterii, artizanat, pictură și imprimare apreciere și mai mult.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: VAHIGCY