Motociclete Biciclete De Blocare De Alarmă De Securitate De Siguranță Roată Disc De Blocare Motocicleta De Alarmă Disc De Frână De Blocare Anti-Furt Bicicleta Frana Roata

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s27380

În stoc

75.85lei
151.71lei

Proteja motocicleta sau bicicleta de furt cu alarmă de blocare a discului.Cu o alarmă puternic care se aude atunci când blocarea este falsificat, potențialii hoți vor fi descurajați.Ușor de utilizat - pur și simplu faceți clic pe cilindrul de blocare pentru a bloca cu o cheie Allen.Acest universal de blocare anti-furt este un must-have pentru orice rider în căutarea pentru a preveni furtul.

Caietul de sarcini:

Nume: alarmă de blocare a discului

Consumul de placă adâncime: aproximativ 4,5 cm/1.77 inch

Blocare coloană grosime: aproximativ 0.58 cm/0.23 cm

Blocare corp: aliaj de aluminiu

De blocare de bază: aliaj de zinc

Greutate: 238g

Notă: Livrat cu 6 baterii buton

Lista

disc de frână de blocare cu alarmă x 1

Baterie buton x 6

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Avertizare Funcția Memento: Dacă ești serios despre masina de protecție, să ne alarmă de blocare a discului. 24 de ore pe zi modul de așteptare, knock-a declanșat alarma si avertizare reamintire a preveni furt și avarii accidentale.Fi alertat atunci când cineva se atinge de blocare și bucurați-vă de pace a mintii pe tot parcursul zilei.

2.Replacable Baterii: Instala ca un standard de blocare, sau pentru un strat suplimentar de securitate, activa alarma.De inlocuit bateriile cu o cheie Allen pentru utilizarea pe termen lung.Cu șase baterii suplimentare, niciodata nu vei alerga afară de putere.Folositi-l ca pe nevoia ta!

3.Efort de Securitate: Blocare motocicleta disc de frână cu ușurință folosind această alarmă de blocare a discului.Funcționarea sa este simplu și convenabil - doar faceți clic pe cilindrul de blocare pentru a bloca.

4.Imbatabil Rezistenta: Construite din top-calitate din aliaj de aluminiu, alarmă disc de blocare are o duritate remarcabilă împotriva vigoare, toamna, și instrument de atacuri, oferind neegalat de măsuri de securitate împotriva furtului încercări.

5.Gama larga de aplicare: Ține-ți motociclete, scutere, biciclete și alte vehicule sigure de furt și vandalism cu această blocare anti-furt.Conceput pentru utilizare universală, oferă o gamă largă de aplicare, făcându-l ideal pentru orice situație.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • greutate: 238g
  • Consumul de placă adâncime: aproximativ 4,5 cm
  • Numele Modelului: alarmă de blocare a discului
  • Numele: alarmă de blocare a discului
  • Suport: Dropshipping/En-Gros
  • Origine: China Continentală
  • Miez de blocare: Aliaj de Zinc
  • Corpul de blocare: Aliaj De Aluminiu
  • Tip De Element: Protecție Împotriva Furtului