400W Vorbitor Crossover 2 cai High-Low 4-16 Ohm Divizor de Frecvență pentru Difuzor

Portable Audio & Video

s26306

În stoc

27.11lei
34.31lei

Jumper-O, B sunt folosite pentru a controla audio efect de bass gama.Pentru limita inferioară, în timp ce B pentru limită superioară de bass audio gama.Pentru unii vorbitori, când Bass este transformat prea mult, vorbitorul va arăta distorsiuni.

Când se întâmplă asta: vom elimina capac punte de legătură O la limită super low Bass pentru a aduce distorsiuni mai mici.Când ne scoateți capacul de jumper B, Bass-ul este crescut, în timp ce cap de Jumper B este, de Bas este scăzut.Jumper C și D sunt folosite pentru a controla Înalte gama.Când capacul de ambele jumper C și D sunt pe, sunetul înalte este mai tare.

Atunci când doar capacul C este pe, sunete înalte este mai mic.Când numai cap D este, în continuare mai mici.Atunci când ambele capace de C și D sunt eliminate, nu există nici sunete înalte. (În general, cu patru pulovere, ai mai devreme sau mai târziu găsi cel mai bun efect de sunet.Anywya, toate efectele depind încă de la testul real.)

Cum să utilizați splitter bord:

Conectați mai întâi ca pe diagrama de mai sus (Înalte, Joase, de Intrare), conectați-vă la vorbitor, sigila spațiul aerian, putem începe să asculți muzică în timp ce optimiza.

În mod normal, vom folosi Un jumper și să B inactiv.Pentru jumper C și D: avem nevoie să auzim efectul real de înalte.O formula generală este: O+D = Bas mai bun; a+C = clar Înalte și Bas; O+CD = clar Înalte și Bas (efectul general înclinat spre Înalte); AB+CD = mai mediant frecvență.Când Bass efect este inutil de mare, putem elimina capacul A. vă Rugăm să optimizeze până când crezi că sunetul este mai bun, și apoi fixați placa cu difuzor unitate.

Putere: 400W sau mai mici

Rezistență: 4-16ohm

Frecventa: Reglabil

Culoare: rosu

Material: PC+metal

Conținutul Pachetului:

1 * Divizor De Frecvență

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Shell