Riglă de Desen Arta Riglă Multifuncțională Desen Conducător Proporțională Distribuitor Reglabil Dimensiune DIY Instrument de Desen

Artă

s26096

În stoc

21.01lei
35.02lei

Riglă de Desen Arta Riglă Multifuncțională Desen Conducător Proporțională Distribuitor Reglabil Dimensiune DIY Instrument de Desen

Scara separator instrument poate fi folosit pentru a transfera obiectul de pânză sau de hârtie, păstrând proporțiile.Ușor de utilizat.Creșterea, scăderea sau pentru a măsura dimensiunea pentru a fi trase.

Pictor raport separator este un clește reglabil instrument, raportul este de 1:1 la 5:1, scara este flexibil și gratuit.Potrivit pentru orice subiect dimensiune.

Dimensiune-scara separator pentru pictura este un substitut perfect pentru 10.24 inch arta proiector.Comparativ cu buna instrumente de desen.

Desen Compass - Utilizați scara divider ca un ușor de desen compas, caliper instrument, elaborarea busola sau arhitect scară, pentru perspectiva de pictură și desen provizii.

Obține proporțiile corecte și perspective în desen sau pictură - Studenți, săli de curs, seminarii - Un instrument simplu pentru a menține precise proporții - Încă de viață și picturi peisaj poate fi redusă în sus și în jos pentru a se potrivi dimensiunea panza.

Material:plastic

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

1 x riglă de Desen(ca imagine arată)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală