EMMC Module de 16GB cu Micro-SD Transforma EMMC Adaptor T2 pentru NanoPi/PC/RK3399 Consiliul de Dezvoltare

Periferice Pentru Computere

s2577

În stoc

86.74lei
144.56lei

Sistemul de programare a eMMC module:

Pregătiți un card SDHC cu o capacitate de 8G sau mai sus, dezarhivați EFlasher firmware-ul și flash tool win32diskimager separat, și a alerga win32diskimagerI ca administrator în Windows.Pe interfața de win32diskimagerI, alege cardul SD literă de unitate După decomprima EFlasher firmware-ul, faceți clic pe butonul Scrie pentru a arde pe cardul SD, sau de a folosi comanda dd să scrie EFlasher firmware-ul de la card SD sub Linux.

După programare este finalizată, scoateți cardul SD de pe computer, se introduce placa de dezvoltare și de a începe dezvoltarea de bord, atunci sistemul va începe de la card SD și începe automat.

EFlasher instrument de programare, aveți mai multe moduri de a opera EFlasher.

Metoda 1: Conectarea HDMI sau display LCD si USB mouse-ul, opera EFlasher pe interfața grafică.

Metoda 2: Conectați placa de dezvoltare la LAN printr-un cablu de rețea, conectați-vă la placa de dezvoltare prin ssh, și apoi introduceți comanda eflasher să funcționeze în conformitate cu instrucțiunile de linie de comandă. (Notă: utilizatorul conectat prin ssh este rădăcină, parola este fa, și consiliul de dezvoltare IP pot fi vizualizate (Obținute în fundal de router).

Metoda 3: Conectați-vă la terminal serial prin depanare serial port, introduceți comanda eflasher pe terminal pentru a funcționa.

Metoda 4: Conectați un Icd2usb accesoriu pentru dezvoltarea de bord, apăsați accesoriu.K1-cheie de mai sus se poate selecta sistemul să fie programat, apoi apăsați K2-cheie pentru a confirma programare, programare, progresul va fi afișat pe lcd2usb.

După programarea este completă, taie alimentarea, apoi scoate cardul SD de pe placa de dezvoltare, și apoi porniți din nou, placa de dezvoltare va pornesti sistemul doar programat la eMMC.

Culoare: albastru

Material: plastic

Dimensiune: 18.5x16mm

Conținutul Pachetului:

1 * 16GB EMMC Module

1 * Micro-SD transforma eMMC adaptor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Cablu Adaptor