Bicicleta Cu Suport Pentru Telefon,Biciclete Stem Telefon Mobil Mount,Universal Aliaj De Aluminiu De Biciclete De Munte Biciclete Rutier Scuter Ciclism Telefon Clemă

Ciclism

s25553

În stoc

54.42lei
77.75lei

Puncte:

1.Inel Design: Cu un design stealth și o formă de inel, această Motocicletă Telefon Muntele nu ocupă spațiu pe ghidon, lăsând mai mult loc pentru alte accesorii.

2.Rotativ Design: Cu rotatie 360°, puteți ajusta cu ușurință orientarea dvs. de telefon pentru a putea vizualiza și de navigare sau de a lua fotografii în timp ce de echitatie.Aceasta Bicicleta cu suport pentru Telefon vă permite să vă bucurați de peisaj și de a capta fiecare moment

3.Prindere sigură: Bicicleta Suport de Telefon pot ține strâns la fiecare colț de pe telefonul dvs., asigurându-vă că nu va cădea chiar pe bumpiest drumuri.Designul solid este foarte puternic și nu poate fi scuturat de orice forță.

4.Aliaj de aluminiu Material: Realizate din aliaj de aluminiu puternic, acest Suport de Telefon pentru Biciclete nu este ușor de a sparge și pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp.Se poate rezista la condiții meteorologice aspre și proteja telefonul de la care se încadrează off.

5.Gama larga de Utilizare: Dacă sunteți de echitatie un coș de cumpărături, o bicicleta, un scuter electric, sau o motocicletă, Bicicletă Suport de Telefon poate Monta în siguranță, țineți dispozitivul în loc.

Monta cu ușurință telefonul pe bicicleta sau motocicleta cu inel robust în formă de suport de telefon.Cu rotative de proiectare și aliaj de aluminiu puternic de construcție, telefonul nu va cădea chiar și pe drumuri accidentate.Bucurați-vă de navigare hands-free și acces.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Motocicleta Cu Suport Pentru Telefon

Singur produs dimensiune (CM): despre 6.5*5*6

Singur pachet greutate (g): aproximativ 206

Material: aliaj de Aluminiu

Modele aplicabile: 40-90 mm lățime telefon mobil

Aplicabile la un diametru de ghidon: 18-38mm

Lista De Produse:

1*Motocicleta Cu Suport Pentru Telefon

Note:

Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Aluminiu
  • Capacitate (Încărcare): Suport De Telefon
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Bicicleta Cu Suport Pentru Telefon