HX5D Suzeta Clip Anti-a Pierdut Margele Lanț de asistenta Medicala Biberon Lanțuri Copil Dentitie Cadou

Mama Și Copii

s250470

În stoc

15.90lei
31.80lei

Caracteristici:

OOTDTY

Copil Suzeta Clip: copilul De suzeta clip recomandate cu margele de silicon, pardoseală de lemn in forma de inima pandantiv, alimente grad de securitate a materialului si bine proteja copilul orală sănătoasă, lanțul ușor de reparat și de a preveni suzeta, jucarie dentitie, salivare bavete obtinerea pierdut sau picătură la podea, curea clip poate link-ul de la copil teether & suzeta cu ușurință.

Calificarea Material: Utilizare calificat mediului din lemn de fag si moale de calitate alimentară material siliconic, eco-friendly și netoxic, siguranță și sănătoși, siguri pentru copilul dentitie.

Multifuncțional Dentitie Șirag de mărgele Clip: suzeta clip de asemenea, puteți utiliza copil dentitie jucarii & suzeta clip,super silicon moale dentitie margele pentru a proteja bine copilul mic mâini și prietenoase cu pielea, portabil lungime pentru a preveni ambalaj sau de a provoca nesigur de risc .

Ușor De Curățat: copilul suzeta clip poate cu ușurință să fie curățate prin spălare de mână, pentru a preveni mucegai de lemn, vă rugăm să asigurați-vă că să se usuce la aer înainte de utilizare sau de depozitare.

Mare Cadou pentru Copii: dentitie jucarii & suzeta clip potrivit pentru copii de duș cadou, bine organizat lor jucarie dentitie, suzeta, suzeta, salivare salopete, azil de sticla, teether și poate fi pătuț & carucioare decor la fel de bine.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon, Lemn De Fag

Dimensiune produs: aprox. 24cm/9.45 inch

Opțiune de culoare: Roz/Lumina de Fasole Roz/Gri Albastru/Alb/culoarea Pielii/Verde Mentă/Ghimbir Galben/Gri/Avocadogreen/Gri

Greutate neta: cca. 25g/0.05 kg

Pachetul Include:

1 x Silicon Copil Suzeta Clip

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Origine: China Continentală
  • Intervalul De Vârstă: 0-6m