23 De Piese Cinel Înlocuire Accesorii Cinel Pâsle Hi-Hat Ambreiaj Simțit Hi Hat Cupa Simțit Cinel Mâneci Cu Bază Aripa Nuci Cymb

Instrumente Muzicale

s24949

În stoc

55.74lei
87.07lei

De înaltă Calitate Pâsle:Toate piesele sunt realizate din calitatea de fibră optică simțit care sunt concepute să dureze mai mult și să ofere o mai bună protecție pentru chimvale.

Montarea buna Mâneci:Asigurați-vă că dvs. de chimvale sunt perfect poziționate la înălțime, în scopul de a permite controlul complet al configurarea set de tobe și livrează o performanță bună.Și ele pot fi tăiate la dimensiune și ajustate în mod corespunzător pentru a se potrivi talger diametru.Protejează chimvale de a deveni zgâriat și deteriorat din cauza de contact metal-metal.

Aripa Șuruburi și Șaibe:Ele pot ajuta la securizarea cinel și a simțit strâns împreună, asigurându-vă că veți rata niciodată o bataie (sau cinel) de filare probleme de cinel.Construit cu oțel inoxidabil și aluminiu de bază pentru a vă proteja de la daune pe termen lung sau rugina.

Tambur taste:Toate realizate din crom de înaltă calitate placat cu oțel, sunt potrivite pentru toate tobele cu standard de 1/4 inch soclu pătrat bare de tensiune dacă set de tobe electronice sau tradiționale set de tobe.Filare camber design de mișcare continuă cheie îl face perfect pentru rapid și ușor scoaterea și înlocuirea cap de cilindru.

Material:Fetru + plastic + metal

Culoare:Argintiu + gri

Conținutul Pachetului:

3 * Cinel maneca cu baza (8 - 10 mm)

6 * Cinel simțit (8 - 10 mm)

4 * Hi-hat ambreiaj simțit (6 - 8 mm)

2 * Hi hat cupa simțit (6 - 8 mm)

3 * piulița-fluture (8 mm)

3 * Șaiba (8 mm)

1 * Standard cheie tambur

1 * mișcare Continuă de viteză tambur cheie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală