Unghi De Măsura Raportor Riglă De Metal Finder 180 De Grade Ecartament Goniometru Din Oțel Inoxidabil Pentru Prelucrarea Lemnului Lemn Instrument De Măsurare

Măsurarea Și Analiza Instrumentelor

s23883

În stoc

17.51lei
38.94lei

Puncte:

1.Instrument pentru Unghiul de Transfer: Aceasta raportor de unghi finder este un instrument pentru mecanici, dulgheri, studenți, și oricine care are nevoie pentru a măsura și de transfer de unghiuri.Acesta poate fi folosit pentru a seta unghi de orice instrument de tăiere, cum ar fi fierastraie, fierastraie de banc și ferăstraie circulare.Acesta poate ajuta, de asemenea, găsi valorile de măsurare din orice unghi rapid și precis.

2.Unghi precis de Evaluare: raportorul unghiul finder poate măsura toate unghiurile în muncă, de la 0 la 180 de grade semicerc scară, cu mare precizie și ușor de lizibilitate.Acesta poate fi, de asemenea, fix la un obiect și s-a mutat înapoi sau înainte pentru a măsura unghiul.

3.Unghi precis de Măsurare: Această raportor de unghi finder vă permite să măsurați orice unghi cu precizie si usurinta.Are un braț de metal care poate fi blocat în poziție printr-un striate wing nut, astfel încât să puteți determina cu ușurință unghiul de dumneavoastră fără orice derapaj sau mișcare.

4.Durabil și de Calitate Instrument: Spori proiecte DIY cu acest durabile și de calitate de raportor de unghi finder din oțel inoxidabil.Măsoare cu precizie unghiurile de la 0-180 grade cu mare precizie și ușurință, asigurând rezultate mai bune pentru proiectele tale.

5.Aplicabile pe scară largă: de a Construi mobilierul perfect cu ușurință!Acest raportor de unghi finder tocmai măsuri de unghiuri pe mese de lemn, scaune, dulapuri, și mai mult.Perfect pentru diferite producția de mobilă, rame, este un instrument pentru cei construirea unui nou cabinet sau de a face reparații.

Acest raportor pentru prelucrarea lemnului este perfect pentru entuziaști DIY care doresc să lucreze mai inteligent.Cu un 0 la 180 de grade semicerc scară și-a construit în unghi finder, se face măsurarea și transferarea de unghiuri o briza.Fie că sunteți construirea unui scaun sau orice alt proiect, acest raportor este un instrument de must-have in trusa ta.

Caietul de sarcini:

Nume: Raportor De Unghi Finder

Greutate: (aprox.)73g/76g/115g

Dimensiune Produs:

0-15cm: (aprox.)28.1*8.3 cm/11.06*3.27 inch

0-14cm: (aprox.)19.5*5.1 cm/7.68*2.01 cm

0-10cm: (aprox.)19.5*5.2 cm/7.68*2.05 cm

Material: otel inoxidabil

Caracteristici: roti la 180 de grade

Lista De Ambalare:

Raportor De Unghi Finder*1

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: VAHIGCY