E9LB 2022 PU Planificator Portabil Program de Birou de Birou de Școală Reviste Panglică Pagina Tag 180 Flipping Condus Ochi Îngrijirea Actele

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s234311

În stoc

27.11lei
31.18lei

Caracteristici:

OOTDTY

de brand nou și de înaltă calitate

2022 PLANIFICATOR DE ZI CU ZI.Condus de zi cu zi de pagini: orare orarul, datele evidențiate, largi căptușite spațiu.Minunata carte program, face viața și munca mai eficienta.

PORTABIL DE DIMENSIUNI, MODELE PROFESIONALE.PU planificator program de dimensiuni aproximativ 5.8 8.3 inch.Usoare si portabile.Grijuliu modele: 21-zi programul de lista de verificare a paginii.Rezumat lunar.pagina de informații.An întreg ansamblu.Ideal pentru pentru personalul de afaceri organizarea si planificarea întreaga zi, săptămână și lună întreagă în mod eficient.

De BLOCARE LINIE OBLIGATORIU, PANGLICĂ Robust de blocare linie obligatorie, lucrări care se încadrează off. 180 orizontal flipping, convenabil de a folosi.Flexibil panglică pagină mark.Toate aceste modele superioare ajuta să se concentreze pe o mai bună planificare.

CALITATE PREMIUM, MULTIFUNCTIOANL.Adoptă de 80gsm premium ochi-îngrijirea gros dowling hârtie, nu penaj sau sângerare cu stilouri, pixuri cu gel, pixuri.Perfect pentru profesor universitar planner, elevii planificator program, programare office memo carte, notebook-uri de afaceri, de zi cu zi pentru a-do-list pad, etc.

CADOU EXCELENT.Fir-legat de carte deschide plat.Un prodessional planificator program.pentru cadoul Ideal pentru fete, băieți, artiști, scriitori, designeri, jurnalisti, functionari de birou, afaceri, femei și bărbați, studenți, profesori, prieten de Crăciun, Halloween, Anul Nou, Ziua de nastere, Aniversare, Zi, etc. pentru Ideal pentru birou, scoala, utilizarea de călătorie.

Caietul de sarcini:

Material: PU+Dowling Hârtie

Dimensiune: Aprox. 14.7x21m/5.78x8.26de

Foaie Cantitate: 100 Coli/200 Pagini

Culoare: Negru; Cyan-albastru; Gri Albastru; Roz; pentru Cer Albastru

Greutate: Aprox. 300g

Pachetul Include:

1 Bucată 2022 Planificator Program

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: BUBM