Automate Dozator De Săpun,Touchless Mână Liberă Spuma Auto Vas Dozator De Sapun Pentru Baie, Bucatarie Electric Reîncărcabil Reutilizabile

Îmbunătățire Acasă

s23005

În stoc

118.06lei
190.46lei

Touchless Automata Dozator de Săpun: La dozator sapun lichid folosește sensibil senzor de mișcare infraroșu tehnologie.Doar pune-ți mâna în zona de detectare pentru a obține săpun.Doar pune-ți mâna sub duză, de înaltă sensibilitate de răspuns automat va distribui spuma în 0.2 secunde

Reglabil săpun volum: un singur buton de operare, display LED.Operațiunea este simplă, și persoanele în vârstă și copiii pot opera cu ușurință.Reglabil dozator de săpun poate satisface nevoile de capacitate de scene diferite.Alege dreptul de capacitate și nu pierde săpun.

Se POTRIVEȘTE cu ORICE SAPUN LICHID: Noastre din oțel inoxidabil dozator de săpun este compatibil cu toate tipurile de sapunuri lichide, cum ar fi sapun, detergent de vase, săpun de corp, sampon, balsam si detergent.Potrivit pentru bucatarie, baie, wc, restaurant, hotel, gradinita.

Materiale de înaltă Calitate: bucătăria Noastră dozator de sapun este fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil.La nivel rezistent la apa ajunge la IPX6. Este durabil, rezistent la rugina, de înaltă calitate și de lungă durată metalic, perfect pentru orice baie sau bucatarie chiuveta de sus.

Montare pe perete și Blat de Montare: puteți plasa automat dozator de săpun direct pe masă, sau atașați-l la perete pentru a elibera spațiu contra.Acest dozator de sapun este compact și minimalist, astfel încât acesta nu va strica estetic, de design, dar va adăuga stil la bucatarie si baie.

Culoare:negru

Material:otel Inoxidabil

Dimensiune: 12 x 7 x 18cm

Conținutul Pachetului:

1 x dozator de Săpun

1 x cablu USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică: Dozator Sapun Lichid