Plicuri De Numerar Pentru Bugetarea Cu Roz A6 Liant Și 12 Plicuri Clar,Bugetul De Liant Cu Bani, Plicuri Pentru Bani

Produse De Imprimare

s2136

În stoc

76.90lei
109.83lei

[Compact Bugetul de Numerar Sistem] - fermoar plicuri sunt durabile și de mare pentru toate tipurile de organizații.Include, de asemenea, bugetul de foi, se poate înlocui perfect obicei plicuri de numerar ca compacte bani organizator de numerar sau de economii liant.

[Multifunctional din Piele PU Liant] - a Făcut de înaltă calitate din piele PU, netede, durabile si impermeabile.Cu 4 sloturi pentru carduri, 2 buzunare mari, 2 stilou bucle, care este convenabil pentru stocarea cărți, timbre, bilete, pixuri, etc. Și cataramă magnetică este ușor de a deschide și închide pentru a proteja intimitatea.Există 6 oțel inoxidabil de înaltă calitate de liant inele cu dreptul de suma de tensiunea arcului, care vă asigura că pentru a adăuga sau elimina cu fermoar plicuri clar și bugetul foi flexibil.

[Utilizarea pe scară largă] - Acest reîncărcabile planificator cu plicuri clar este perfect pentru plicuri de numerar pentru buget pentru că puteți vedea conținutul de orice plic dintr-o privire.Plic cu fermoar poate fi folosit ca un buget portofel, primirea organizator, organizator cupon, autocolant organizator, care poate evita conținutul plicului pierdut.De asemenea, puteți umple hârtia în piele PU liant ca un notebook sau de mână cont.

[Ușor de a Transporta] - mini liant numerar plic portofel este mic și ușor, este potrivit pentru scoli, birouri, de călătorie, și familii.Puteți gestiona și încasărilor în numerar de stocare, utilizare includ etichete colorate, care sunt convenabile pentru tine de a marca, de a gestiona și de a organiza și monitoriza plățile și încasările în numerar oricând, oriunde.De asemenea, personal planificator de liant este cea mai bună alegere pentru a fi un cadou de zile de nastere si diferite sarbatori pentru familia ta, prietenii, și colegii.

Culoare: roz

Material: PVC

Conținutul Pachetului:

1 x piele PU notebook

12 x transparent A6 liant fermoar plicuri

12 x bugetul de mese

2 x auto-adezive etichete de culoare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală