Reflectorizante De Camping Coarda Strălucire În Întuneric Extrem De Reflectorizant Cort Coarda Windproof Frânghie De Siguranță Grele Paracord Pentru Exterior

Camping & Drumeții

s21127

În stoc

81.25lei
116.08lei

Acest cort coarda de tensionare nu este doar puternic și durabil, dar, de asemenea, are un built-in lumina LED-uri cu trei moduri: low, high și intermitent.Puteți utiliza în continuare, în zilele ploioase, deoarece este rezistent la apa.Acesta este utilizat pe scară largă pentru camping, drumetii, backpacking și alte activități în aer liber.Este, de asemenea, un mare cadou pentru prieteni și familie care iubesc aventura.Cu acest cort coarda de tensionare, îl puteți folosi oricând, oriunde, și bucurați-vă de o siguranță și confortabil de noapte în cort.

Proprietăți:

Dimensiune: 0.6*0.6*500cm|0.23*0.23*196.8 cm

Material: Avansat Poliester

Culoare: Portocaliu/Verde/Galben/Ghimbir

De viață a bateriei: 360h

Modul de Control: lumina constanta, lent, flash, flash rapidă

Rezistent la apa clasa: IP68

Baterii: Două baterii AAA (auto-furnizate)

Lista De Produse:

Luminos Coarda De Camping*1

Măsuri de precauție:

●Nu așezați lângă surse de foc.Aceasta poate provoca deformarea sau ruperea, rezultând într-baterie de daune și de scurgere, care reprezintă un pericol.

●Impermeabil caietul de sarcini IP68, nu este recomandat pentru a fi expuse la vreme ploioasă pentru o lungă perioadă de timp, și ar trebui să fie uscate cât mai mult posibil în timp.

●Evitați stocarea sau utilizarea acestui produs în lumina puternică a soarelui, prelungit expunerea la lumina soarelui

Radiațiile pot afecta performanța produsului și provoca supraîncălzirea circuitului de probleme. .Este interzisă în mod direct straluceasca lumina pe ochi, care poate provoca orbire temporara.În scopul de a reduce riscul de rănire, vă rugăm să țineți copiii departe de acest produs.Vă rugăm să fi sigur de a supraveghea copiii și incapacitate de oameni de a atinge sau de a folosi.

●Durata de viață a bateriei de acest produs este testat într-un singur mediu, și specifice de viață a bateriei poate varia în funcție de diferite medii de utilizare.

●Baterii diferite au diferite de viață a bateriei, aceste date vine de la baterie Nanfu pentru testare.

●Nu răsuci coarda corp la viteză mare, în caz contrar filament vor fi rupte și deteriorate, care va afecta utilizarea. .Te rog evita crăparea și daune de cutia bateriei, în caz contrar aceasta va afecta performanta rezistent la apa.

●Dacă produsul nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, performanțele sale vor fi afectate, se recomandă să scoateți bateria.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Debloca diferite scene: Cu fiecare apăsare, puteți comuta între trei niveluri de moduri de lumina și de a crea diferite efecte de iluminare pentru activitățile în aer liber.Luminos windproof coarda are o lungă durată de viață a bateriei de 360 de ore, asigurându-vă că nu a alerga afară de lumina.

2.IP68 rezistent la apă evaluare: Cu o IP68 rezistent la apa de rating, acest luminos windproof coarda poate descurca în aer liber vreme schimbătoare.Puteți să-l utilizați în zilele ploioase, fără teama de deteriorare sau pierdere de luminozitate

3.Pe scară largă se Aplică: Acest luminos windproof coarda este proiectat pentru entuziaști în aer liber care iubesc drumeții, pescuit, alpinism, sau de camping.Se pot ocupa de condiții meteorologice aspre și de ancorare cort, hamac, sau prelată ferm

4.Cadou potrivit: Aceasta coarda este ideal pentru iubitorii de camping, carora le place pentru a sărbători ziua de naștere, Halloween, ziua Recunoștinței, de Crăciun sau în sălbăticie, așa cum este luminos, robust, și multifuncțional.

5.Ușor de transportat: Acest windproof coarda este util si stralucitoare, astfel încât să puteți vedea în mod clar pe timp de noapte.Este ușor de transportat și cântărește foarte puțin, făcându-l practic și compact soluție pentru activități în aer liber.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip Accesoriu: Coarda