150pcs Imagine Document Organizarea Bill 20 de 12mm Pentru Sortarea Notă Mini Metal, agrafe de Sârmă din Oțel Marcaj Stele Biroul de Acasă

Educație Și Rechizite De Birou

s20629

În stoc

29.67lei
37.10lei

Caracteristici:

【CE VEȚI OBȚINE】Veți primi 150pcs clip de hârtie pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite, și puteți să-l împărtășească cu prietenii tăi.Acesta dispune de un star design unic si atractiv.

【HÂRTIE de STOCARE】Deține hârtie ferm împreună, dar pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a avea acces complet la document.Mici agrafe de hârtie poate stoca până la multi foi de hârtie, care poate satisface utilizarea de zi cu zi.

【ROBUST, DURABIL】din sârmă de oțel material, duritatea puternic, rezistent și durabil, nu este ușor de a sparge.Suprafața este placat cu nichel, netedă și nu ușor de a deteriora.

【APLICAREA pe scară LARGĂ】este utilizat pe scară largă, adecvată pentru susținerea facturi, note, foldere de e-mail sau scrisoare de dosare, etc., pot fi bine fixate pe hârtie, nu va aluneca off, foarte potrivit pentru biroul de acasă și de a folosi școală.

【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】buna agrafă de hârtie poate oferi o suprafață uniformă și poate aluneca cu ușurință pe hârtie, astfel încât este ușor pentru a adăuga, pentru a regla sau de a lua, și nu va zgâria hârtia.

Caietul de sarcini:

Culoare: rose de aur

Material: sârmă din oțel

Dimensiuni: (L x W) 20 x 12mm/0.79 x 0.47 inch

Pachetul Include:

150pcs x agrafă de Hârtie

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Metal
  • Nume De Brand: Hinmay
  • Magnetic: No
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Clip De Hârtie