Soldering Iron ciocan de Lipit Set de Temperatură Reglabile (200-450°C) LA/DE Comutare ciocan de Lipit 60W Plug SUA

Echipamente De Sudare

s197366

În stoc

49.36lei
68.57lei

[ÎNALTĂ CALITATE, de ÎNCĂLZIRE CERAMIC]ciocan de lipit adoptă ceramică cu inducție tehnologie cu interne de încălzire, care este extrem de sensibil și rapid de căldură încălzitor de la 200℃ la 450℃.Ea are o viață mai lungă și mai mare de siguranță decât tradiționale ciocane de lipit.Viteza de încălzire este dublu față de un tradiționale de lipit.

[Ușor de control al temperaturii]Acest ciocan de lipit set, temperatura de control cu buton (200℃~450℃).Acest ciocan de lipit utilizări interne de încălzire din ceramică tehnologie pentru încălzire rapidă (în decurs de 2-5 minute) și 4 guri de aerisire pe ciocan de lipit facilita răcire rapidă.În același timp, fier de lipit pot folosi rezistente la temperaturi ridicate materiale pentru a asigura o precizie ridicată și temperatură constantă.Sudura cap este ferm susținută și nu este ușor să cadă.Satisface toate sudare cerințele proiectului.

[Ușor de utilizat: Comutator ON/OFF]ciocan de lipit set are un comutator ON/OFF care poate fi oprit când nu este în uz pentru a economisi energie și pentru a asigura în condiții de siguranță de lipit.Rezistente la căldură, se ocupă de prevenirea arsurilor și a asigura siguranța.Nici o statie de lipit este necesar, doar plug and play.Este foarte convenabil, deoarece acesta vine cu un Y-tip fier de titular și pot fi plasate în mod liber atunci când nu este în uz.

[11in1 Fier de Lipit Set Continut]diverse forme face utilizate pe scară largă în PCB de sudare, echipamente de întreținere, bijuterii de sudare, produse din lemn, artizanat sudare, calculatoare, echipamente electrocasnice și telefoane mobile de reparații.Mare pentru incepatori, bijuterii de sudare, de bază, echipamente de uz casnic, și de sudură tehnician de formare.

[Utilizat pe scară largă de Lipit Set]Excelent de lipit unelte de fier sunt utilizate pe scară largă pentru DIY de muncă, de serviciu electronic, lucrări de sudură electrică, de BRICOLAJ, cum ar fi plăci de circuit!Este, de asemenea, un produs popular în case, electronice, laboratoare, PC magazine de reparații, și mari fabrici de electronice.

Plug Tip: Plug SUA, se aplică pentru Canada, India, Mexic, Thailanda, Statele Unite, Filipine, Taiwan și așa mai departe.

tensiune: AC110V

notă:apariția unor accesorii este aleatorie din loturi diferite, nu Pot fi alese de aspectul specific.care nu afectează utilizarea

Material: plastic+metal

culoare: albastru

Conținutul Pachetului:

1 x ciocan de lipit

1 x sârmă de fier de lipit

5 x vârf de lipit

1 x Y tip ciocan de lipit sta

1 x burete

1 x penseta

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF