Managementul timpului Planner Anual Agenda Organizer Notebook A5 Planificator Lunar Cu Piele PU Coajă Și Spirală Legat Buna

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s194343

În stoc

67.19lei
96.01lei

De Data asta Management Organizer Notebook-a rafinat manopera si nu este ușor să se estompeze, făcându-l perfect pentru școală și afaceri provizii.Cu un spațiu amplu pentru a aranja și ajusta munca ta și viața, e minunat pentru familie, prieteni și colegi.Ia organizat cu acest notebook de înaltă calitate.

Caietul de sarcini:

Nume: planificare calendaristică carte

Material: hârtie

Dimensiune: (aprox.)21.5*15cm/8.46*5.91 inch

Culoare: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

1* Planificatorul De Carte

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățită Scris Confort: Ridica scris experiență cu acest calendar de planificare carte.Calitatea superioară pagini și manopera rafinat oferă o suprafață netedă și ușor de scris experiență.Durabil și de lux din piele PU coajă adaugă la stil lux.

2.Buna Scris Experienta: planificarea calendaristică are de hârtie de înaltă calitate, care vă oferă o buna scris de neuitat.Nu de cerneală penetrare, decolorare, sau pagina de rupere.Bucurați-vă de clare și coerente scris de fiecare dată.

3.Mod eficient de a Gestiona Programul Dvs.: Această planificare calendaristică carte vă permite să aranjați și să ajusteze programul de zi cu zi cu spațiu detaliate pentru numiri și larg spațierea grilei.De asemenea, puteți planifica cu săptămânală interval de caracteristică și de ședere pe drumul cel bun cu obiectivele tale.

4.Domeniul de aplicare: Dacă sunteți un student, profesor, scriitor, sau profesional, acest calendar de planificare carte este o alegere perfectă pentru școală și afaceri provizii.

5.Cadou surprinzător: Emit dragostea ta și de îngrijire de gifting o practică planificarea calendaristică carte pentru cei dragi la evenimente, cum ar fi ceremonia de absolvire, ziua de naștere, de vacanță, aniversare, sau de Craciun, ca le ajută în organizarea și atingerea scopurilor lor.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală