Grădină Vegetale Biodegradabile Crească Ceașcă Pastă De Hârtie Ghiveci De Legume Pot Pepinieră Răsad Bloc Transplant Instrument De Grădinărit, Accesorii

Home & Garden

s1873

În stoc

5.02lei
7.38lei

1. Biodegradabile si Ecologice: Realizate din materiale de celuloză și sol, vase de turbă sunt foarte ecologic și biodegradabil, cu absorbție excelentă și proprietăți de permeabilitate la aer, și se amestecă cu solul pentru a îmbunătăți mediul ecologic în jurul rădăcinile de răsaduri.

2. Aceste organic pepinieră de hârtie vase de turbă sunt bun mod de a începe o mini-gradina, eco-friendly și în condiții de siguranță.Conține azot, fosfor și potasiu, care sunt ușor să se degradeze.De economisire a energiei și de protecție a mediului.

3. Ușor de utilizat: Nu este nevoie pentru a elimina manual de puieți din ghivece, atunci când transplantare, ele pot fi plantate direct, ceea ce reduce deteriorarea răsaduri și îmbunătățește rata de supraviețuire a puieților.Rădăcinile de răsaduri tinere pot lipi cu ușurință de vase pentru a facilita creșterea de răsaduri.

4. Versatil: Această turbă oala este adecvat în special pentru creșterea de răsaduri de diferite plante, legume sau fructe, cum ar fi copaci cottonwood, lăptucă, floarea lunii, etc.

5. Aplicație: balcon, gradina de legume, ecologizarea proiect, mobilier acasă, grădinărit, pepinieră de producție, și așa mai departe.

Pachetul Include: 4 tip pentru a alege

Type1: 5Pcs sau 10buc sau 50Pcs x de Mari Dimensiuni să Crească Planta Cana(Inaltime 80cm)

Type2: 5Pcs sau 10buc sau 50Pcs x Dimensiuni Mici să Crească Planta Cana(Înălțime 59cm)

Type3: 5Pcs sau 10buc sau 50Pcs x Răsad Plante de Bloc

Type4: 1Set x Plantelor Transplant Instrument de AVERTISMENTE

1. Datorită calculator diferite culori, culoarea reală poate diferi ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumesc pentru înțelegere.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferențe din diferite manuale măsurători.Vă mulțumesc!IMAGINI DE PRODUS

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Cantitatea: 5/10/50pcs
  • Origine: China Continentală
  • Este Dispozitiv Inteligent: no
  • Material: Fibre Vegetale
  • Potrivit pentru: Incepand de flori, ierburi, legume puieți, etc.
  • Finisare: Nu Filmate
  • Caracteristici: Biodegradabile Ghiveci De Flori, Cresc Sac, Plantat Gradina
  • Tip: Vase De Pepinieră
  • Fibre Vegetale De Tip: pastă de hârtie