Celestron Nature DX 8X42 10X42 10x50 12X50 ED Premium Astronomie Binocluri Complet Multi-Filmate Optica Impermeabil si Fogproof

Camping & Drumeții

s18698

În stoc

1 247.46lei

PREMIUM ED OBIECTIVE: Dispersie Extra-Scăzută (ED) glass practic elimină aberațiile cromatice sau bordura de culoare, un defect vizual comun în binoclu.Vă veți bucura de imagini clare, cu restante, adevărat-la-viata de culoare.

VERSATIL, TOATE-în JURUL valorii de BINOCLURI: Aceste prime binoclu sunt o alegere excelentă pentru birdwatching, observarea naturii, traseu, stadion, arena, sau oriunde vrei o vedere de aproape a acțiunii, fără a sacrifica de luminozitate sau de detaliu.

BaK-4 PRISME PENTRU o EXPERIENȚĂ OPTIMĂ de VIZIONARE: prisme în Natură DX ED caracteristică de calitate BaK-4 de sticlă cu faza acoperiri aplicate pentru a maximiza de transmisie a luminii și de a spori luminoase, imagini foarte detaliate – mai ales în condiții de lumină scăzută.

DURABIL, REZISTENT la intemperii CORP: UN cauciuc-blindate, policarbonat locuințe protejeaza binoclul de la daune și se ridică să-și chiar și cele mai dure condiții meteorologice!Sunt, de asemenea, complet rezistent la apa & de azot eliminate pentru a preveni interne aburirea lentilelor.

IMBATABIL de GARANȚIE ȘI de ASISTENȚĂ pentru CLIENȚI: Cumpara cu incredere de la Celestron, un lider binoculară și telescopul de brand, cu sediul în California începând cu anul 1960. Achiziția este susținută de o garanție pe Viață Limitată și acces nelimitat la echipa de suport tehnic.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Diametru ocular: 55
  • Câmpul de Vedere: 66
  • Tip: Binoclu
  • Mărire: 33
  • Diametru Obiectiv: 44
  • Rezistenta La Apa Nivel: IPX7