Alimentat cu energie solară Lumini 200LED Șir de Lumini de Basm De Crăciun în aer liber de Iluminat Curte, Strada Gradina Decor 20M UK Plug Durabil

Iluminat Exterior

s18652

În stoc

71.36lei
103.44lei

Adauga un încălzirea moale strălucire albă, la grădină liniștită, cu Solar-Alimentat Șir De 200 de LED-uri Lumini de Basm - de 10 metri.Acest generos de 10 m șir de 100 de LED-uri lumini de basm vă oferă mai mult decât suficient clipeală lumini pentru a crea un cadru feeric în afara atmosferei, potrivit pentru tropic veri și festiv ierni la fel.

Prezentat pe o înaltă calitate de sârmă de cupru, în aer liber șir de lumini poate fi ușor înfășurat în jurul valorii de copaci, terase, balcoane, garduri și chiar decoratiuni de gradina.Subțire și flexibil fir poate naviga efort colțuri ascuțite, fără spargerea sau uzura pentru a atrage atenția la orice aspect de gradina ta.

Pur și simplu direct pe suprafața inclus panou solar spre soare și poziția într-un loc însorit în grădină prin introducerea ghimpat pol în sol moale sau pietriș.Odată ce panoul este complet încărcat cu suficientă energie, va fi capabil de a adăuga o ambianta magice pentru a-ți arbuști ca luminile să continue să lucreze pentru un impresionant șase până la opt ore!

4.Multifuncțional 8 moduri de iluminare: Frumoasă și strălucitoare moduri de iluminare includ valuri, combinație, secvențială, treptată, chasing flash, slow fade, twinkle flash și de echilibru pe. 8 moduri de iluminare poate satisface toate cerințele dumneavoastră de lumini diferite.

LED lumini șir produce un cald, moale strălucire albă, care dă o notă festivă a variat de domenii, cum ar fi lampa de cutii, verande, gradini, terase, balcoane și mai mult.

Parametrii De Produse:

Caietul de sarcini: 23 de metri, 200 de lămpi

Bec spațiere: 10cm

String lungime: 20 m

Cablu de alimentare: 3 metri

Transformator caietul de sarcini: 4,5 V/3.6 W

Caracteristici:

8 moduri clipește: funcția 1. mult modul luminos; 2. ondulat schimbare; 3. continuă schimbare; 4. intermitent schimbare; 5-lent intermitent schimbare; 6. luminos schimbare; 7. vis schimba; 8. rapid intermitent schimba.

Plug Tip:priza UK,se aplică la Malaezia, Marea Britanie și, în curând.

Tensiune de alimentare: AC100-240V

Culoare: Cupru & Negru

Material: PVC+sârmă de cupru

Conținutul Pachetului:

1 x Transformator de alimentare

1 x LED String Lumini de Basm

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Certificare: NICI unul
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Origine: China Continentală