ABHU Decor în aer liber,Culoare-Schimbare Lumini Solare,rezistent la apa Decorative Solare Acces Lumini,Pentru Curte, Gradina Familii

Iluminat Exterior

s177476

În stoc

91.28lei
108.65lei

1. Rafinat agățat solar lanterna: fabricat din metal de înaltă calitate de fier,rezistent la apa IP65 clasa,anti-coroziune.În aer liber agățat felinare sunt alimentate cu energie solară.Ca lampa de birou are un built-in senzor de lumină detector,lampa va porni automat la asfințit și stinge în zori.Aceste decorative curte în aer liber felinare sunt percepute în timpul zilei(asigurați-vă că întrerupătorul este în poziția "on"), și porni automat pentru până la 8 ore pe timp de noapte după ce a fost încărcat complet.de economisire a energiei.

2. Două fantastic moduri de iluminare: modul monocrom (alb) și modul de gradient (roșu/verde/albastru).Acest agățat lampă solară creează o atmosferă romantică și oferă o experiență vizuală unică atunci când este aprins.

3. Modern satul de Crăciun casa de design: minunat lampă solară în aer liber lampa emite o schimbare de culoare de lumină pe timp de noapte, afișarea vii de Crăciun casa modele de pe masă sau de la sol.Acest lucru este perfect peisaj de iluminat pentru terasa, curte, gradina.

4. De Halloween și de Crăciun decorare: Nostru solar în aer liber felinare sunt în special în conformitate cu tema de Halloween și de Crăciun, din cauza lor design unic.Acest solar-alimentat de Crăciun lumina poate fi agățată în interior sau în aer liber pentru a crea o atmosfera calda si festiva pentru vacanta ta.

5. Cadoul Perfect: solar lumină de Crăciun este rafinat, compact și ușor de folosit, potrivit pentru familie, iubit, prieteni, și colegi.Un cadou Perfect pentru a decora dormitorul unei fete.

culoare: alb

Material: fier

Dimensiune: 12x15cm

Conținutul Pachetului:

1 x lumina Solara

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Certificare: NICI unul
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Origine: China Continentală