6pcs D32mm Puternic din Neodim N52 Magnet Puternic Magnet Detașabil Cârlig M6 Multifuncțional de Fixare Cârlig Magnetic

Hardware

s17589

În stoc

136.00lei
143.14lei

D32mm Magnet de Neodim, Cârlig, magnet de Neodim hook este fabricat din magnet neodim N52 și oțel cupa, magnet neodim este pus într-o carcasă de oțel care face forța magnetică se concentrează pe jos de cârlig magnetic și de a crește atragerea de forță de magnet incredibil (de 2,5-4 ori pentru aceeași dimensiune de gol magnet).oțel sheel poate proteja magnet neodim împotriva ciobire și cracare.În același timp , există un cârlig pe bază magnetică, care poate fi apăsat ceva fără găurire orice gaura.Acesta poate fi atașat la orice suprafață netedă, curată feroase suprafață în Bucătărie, Garaje, Magazin , birou , Scoala , la locul de Muncă pentru organizație, montare, decorare și aplicație de stocare.Produs Parametru: 1. Material: Magnet de Neodim N52 +A3 otel+Plastic Inel 2. Dimensiune: D32mm (Diametru) X 8mm ( Magnetic cu Grosimea de Bază ) 3. Vertical Pull-vigoare: 45KG Trage Orizontală-vigoare: 8.0 KG pe bază de 10mm grosime Placă de oțel 4. Temperatura Max. de Lucru: 80 grade Caracteristici Produs: 1. Super-Puternic Magnetic-vigoare : 45KG pe bază de 10mm Placă de Oțel 2 .Instalare rapidă, de Poziție și de a Elimina 3. Oțel Acoperire a Evita Orice Zgârietură Și Pauză de Neodim ,Magneți 4. Numeroase Aplicații: Folosit pentru O rganization , Montare, Decorare și de Stocare în Kicten , Garaj, loc de Muncă , birou ,Scoala, Atelier de lucru și așa mai departe . 5. Cantitate: 6 buc magneti per pachet

Livrare:

În Mod Normal China Post Air Mail Cu Numărul De Urmărire.

Expediate în termen de 2 zile de la primirea de plată.

Rusia , Brazilia: 15-45 zile lucrătoare

Statele unite ale americii: 7-15 zile lucrătoare

Australia, Marea Britanie, Spania, Franța, Germania :7-20working zile

Alte țări: Nu Mai mult de 40 de zile lucrătoare.

Vă rugăm să ne Contactați prin e-mail sau comerciant manager după 30 de zile lucrătoare, dacă încă nu ați primi coletul.

Notă:

Pentru orice magnetic produs din magazinul nostru, dacă doriți să-l cumpere în loturi mici , în special greutatea brută este mai mult de 20KG, vă rugăm să vă rugăm să verificați cu noi pentru a obține mai ieftin costul de transport de marfă (mai greu brut greutate , mai ieftin costul de transport )

Avertismente:

Păstrați puternic magnet departe de Copii;

Nu permit magneți pentru a atașa împreună (mai ales gol magnet neodim), orice fisuri ar putea afecta ochii .

DESPRE NOI:

Suntem un furnizor de top în China, specializata in producerea de tipuri de ansambluri magnetice.Cu tehnologie cu experiență ,putem proiecta și de a dezvolta tipurile de magnetic produs care conține plastic ,cauciuc ,marinescu,ștanțare piese care sunt utilizate pe scară largă în diferite tipuri de industrii.

Toate ansambluri magnetice sunt produse în conformitate cu sistemul de calitate stricte și procedurile de producție sunt complet sub control.Aproape toate produsele sunt exportate în America de Nord, Europa ,Japonia.Dacă orice magnetic proiect sau aveți o idee bună pentru magnetic aplicație, vă rugăm să ne anunțați, vom proiecta, dezvolta și de a produce pentru tine.Puteți ajunge la noi prin e-mail sau manager de comerț (Live chat), în limba engleză , noi vă va oferi feedback-ul dvs. imediat vă Mulțumesc foarte mult.

Bine ati venit clienții finali, angrosiști, distribuitori peste tot în lume achiziționa magneți puternici și adunările lor în loturi mici sau în masă, multumesc din nou.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Compozit: Magnet Neodim
  • Decorarea și Depozitare Magnet: organizarea, Instrumente De Montaj
  • Nume De Brand: UIMITOR-MAG
  • Cu Cârlig Detașabil: Heavy-duty Bază Magnetică
  • Material: Magnet Neodim N52
  • Numărul De Model: MEA-E320080
  • Cu Găuri: No
  • Tip: Permanent
  • Forma: circular
  • Vertical Forță Magnetică: 45KG pe Bază de 10mm Placă de Oțel
  • Cerere: Industriale Magnet
  • Dimensiune: Diameter 32mm Thickness 8mm

Tag-uri: Magnet