3 Lame Negru Șemineu Ventilator de Căldură Alimentat Aragaz Fan Acasă Chimney Fan Log Arzător de Lemn Eco-fan Liniștită Eficient de Distribuție a Căldurii

Îmbunătățire Acasă

s17473

În stoc

228.60lei
326.56lei

Caracteristică

1、unic fan lama este mult mai capabil de a conduce de aer cald cu atât mai mare fluxul de aer și aproape nici un zgomot în timpul lucrului. 2、căldură alimentat șemineu, ventilatorul se va roti mai repede ca temperatura crește, și mai lent ca temperatura scade. 3, șemineu ventilatorul circulă aerul cald la o viteză de 270 de metri cubi pe minut, cu o viteză maximă de 360 de metri cubi. 4、De a face cele mai multe de căldura generată de soba pe lemne și distribuirea acestuia în camera ta, vă puteți bucura de căldura și de a crește confortul în cameră. 5、ventilatorul absoarbe energie din căldura generată de șemineu, sobă cu lemne sau particule aragaz, răspândirea efectivă de aer cald în jurul valorii de cameră.

Stare: 100% De Brand Nou

Produs Tip: Semineu Fan

Material: Oțel

Cel Mai Bun Temperatura De Lucru: 80-250℃ (176-482℉)

Înălțime Totală: Aprox. 22cm / 8.7 în

Dimensiunea Bazei: Cca. 12 x 6,5 cm / 4.7 x 2.6 în

Greutate: Aprox. 758g / 26.7 oz

Lista De Pachete

1 x Ventilator Semineu

1 x Manual de Utilizare

Notă

1. Cel mai bun temperatura de lucru este 80-250℃ (176-482℉).Să nu depășească 350 ° c (662 ° c).

2. Este recomandat să utilizați un aragaz fan termometru pentru a monitoriza temperatura, pentru a evita deteriorarea componentelor din cauza supraîncălzirii.

3. Nu așezați ventilatorul de pe o neprotejat suprafață dacă ventilatorul de bază este încă fierbinte.

4. Cu excepția cazurilor de urgență, se recomandă să nu pentru a muta fan în timpul utilizării.În acest caz, amintiți-vă să poarte mănuși pentru a preveni mâinile de a fi ars sau răniți de lamă rotativă.

5. Atunci când se utilizează un ventilator, păstrați toate obstacolele la o distanță.

6. Fi sigur de a supraveghea copiii și animalele de companie în jurul tău aragaz și cuptor ventilator.

7. De temperatură de pornire este de 50℃.Ventilatorul se va roti mai repede ca temperatura crește, și mai lent ca temperatura scade.Odată ce combustibilul arde, ventilatorul de bază se raceste cu aragaz.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: chimney fan