41XB fără Trepte Guvernatorul Controler de Viteză fără Trepte Guvernatorul Modul 5W 4-12V

Echipamente Electrice Și Accesorii

s17377

În stoc

2.51lei
3.88lei

Caracteristici:

OOTDTY

Mod de utilizare: se Introduce guvernator în telefon sau comoara de încărcare, introduceți fan mufă USB în portul USB de guvernator, și apoi rotiți butonul de reglare pentru a regla volum mic și volum.

Rotiți butonul în sensul acelor de ceasornic pentru a crește volumul.Cotituri invers acelor de ceasornic va face volumul gentlers și butonul are un switch funcție.

Motor Guvernatorul caietul de sarcini: furnizarea intervale de 4~12V, rateds este 5W (nu incarca).Curent în produs este de până la 5A.Potențiometru cu comutatoare funcție.Super material: este fabricat din PC+metal.acesta este de lungă durată și durabil de a utiliza.

Pachetul inclusiv: de fan guvernatorul module.Reglarea vitezei fără trepte tensiuni de ieșire variază de la 2,5 V-8V schimbare stabilă, astfel încât viteza vântului ventilatorului poate fi reglată, foarte mult confortul.

Un game largi de aplicații: este potrivit pentru reglarea vitezei de motoare, ventilatoare, rezervoare de pește pompa și alte

Caietul de sarcini:

Material:Plastic

Dimensiune:Aprox.50x36mm/1.97x1.41"

Pachetul Include:

1 Bucata Controler De Viteză

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare,vă Rugăm să vă asigurați că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip Motor: Motor AC