1 BUC Mici de Praf Portabile fără Fir Piese de schimb Accesorii Pentru Foaie UV Mini Aspiratorul Pentru Saltea

Educaționale, Echipamente Și Consumabile

s165593

În stoc

185.02lei

1. [Convenabil și Portabil] One-butonul întrerupătorului de pornire, simplă și funcționarea convenabil, simplificată pentru persoanele în vârstă la domiciliu, puteți utiliza, de asemenea, fără fir utilizați site-ul nu este limitat.

2. [Aspirare puternic] 10KPA adâncime de aspirație, de mare putere de curățare puternic de aspirare, modernizate spațiu rotativ de aspirație într-un singur pas, fără reziduuri, cvadruple multi-efect de filtru pentru a preveni poluarea aerului.

3. [De mare capacitate baterie de litiu] De 1500mAh de mare capacitate baterie de litiu durează o oră și jumătate, are o super-lungă de viață a bateriei.Se poate curăța toată casa după încărcare de 3 ore.

4. [Temperatură înaltă] cu aer Cald design, temperatură înaltă de dezumidificare, de curatare profunda de la sursă să aibă grijă de familie, de sănătate, de înaltă calitate, importate margele lampa de presă de undă a razelor ultraviolete, cu intensitate mare putere de penetrare.

5. [Aer curat] Aromoterapie elimină miros ciudat, proaspăt și elegant pentru a cultiva corpul și mintea.Mânerul se potrivește cu design ergonomic si poate fi operat cu o singură mână.

Culoare:verde

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 x gazdă

1 x cablu de date USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală