Bord Clip Organizer-Uri Cu Stocare De Asistenta Medicala Clipboard Pliabil Dosar Plastic Clipboard

Educație Și Rechizite De Birou

s16265

În stoc

67.01lei
85.93lei

Bord Clip Organizer-Uri Cu Stocare de asistenta Medicala Clipboard Pliabil Dosar Plastic Clipboard [Storage Clipboard] Dimensiune a clipboard este de 14.4 x 9.8 x 1.2 inch, proiectat pentru a organiza 8.5 x11 hârtie.Durabil clip oferă o aderență puternică, ține de hârtie, documente în condiții de siguranță, fără a lăsa urme pe hârtie.O gaura pe partea din spate a clipboard, puteți să-l atârna în cazul în care doriți.

[Spațiu de Stocare mare] nursing clipboard-ul este conceput cu o separat de spațiul de stocare, pot sprijini pentru a stoca 200 de Coli A4 de hârtie de format letter.Un caz creion este Instalat în partea de Jos poate stoca până la 6 Creioane pentru tine de a preveni pix de Pierdut.

[Științifice Design] deschidere Laterală design de blocare este convenabil pentru deschiderea și aproape, ușor acces la informații, dar, de asemenea, vă protejează confidențialitatea și previne elemente de la care se încadrează.Mâner cu design ergonomic, anti-alunecare și confortabil.

[Scrie oricând și Oriunde] Acest pliabil clipboard are o buna scris de suprafață.Puteți scrie oricând și oriunde cu ea, chiar ești.Dimensiuni mici si greutate redusa, potrivit pentru servieta sau rucsac, poate fi folosit ca un simplu tur de masă pe drum.

[Durabile Bord Clip] Noastre clipboard se face de Robust și Rezistent Material din Polipropilenă, rezistentă la uzură, ușor de curățat și de a evita răspândirea bacteriilor.Dovada de apă material păstrează hârtie de interior în condiții de siguranță.Perfect pentru munca în aer liber, , clinice, de laborator.

Culoare:Negru/Albastru/Portocaliu

Material:Plastic

Conținutul Pachetului:

1 * Bord Clip Organizer

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală