Panama Țări Pavilion Drumeții Daypacks Cross-body Sling Rucsac Casual Geanta de Umar pentru Barbati Femei în aer liber, Ciclism, Drumeții Călătorie

Bagaje Si Genti

s16250

În stoc

39.51lei
59.86lei

【Dimensiuni mici, de Mare Capacitate】15.3 x 7.2 x 3.5 cm (L x W x H).Mai mare compartiment cu fermoar permite să magazin de iphone-uri, cărți, haine, aparate foto, etc. Mai mic cu fermoar pentru obiecte mici, cum ar fi telefoane, portofel, machiaj, țesut, chei și așa mai departe. 2 saci de plasă în fiecare parte pentru umbrele sau cesti de apa.Multi-funcționale, zona de depozitare, accesorii compartiment cu buzunare functionale pentru a ține mouse-ul, cărți, ziare etc.

【Reversibil reglabil Curea de Umăr】Flexibil ghiozdan curea de umăr variat de la 20 la maxim 40 inch poate fi ajustat liber sau strans.La Foruidec geanta crossbody se potrivesc perfect corpului tau.Construcție bună proiectat cu o dreapta / stânga comutabila ușor și reglabil căptușit curea, acest lucru de zi cu zi sling geanta este convenabil să poarte pe mana stanga sau la dreapta.

【Materiale de înaltă Calitate】pachet Sling geanta pentru femei si barbati este confectionat din poliester de calitate compozit pânză, cu bun antirid rezistență și durabilitate.Între timp respirabil în formă de curea de umăr căptușită și panoul din spate este extrem de confortabil și ușor, care vă va elibera de căldură, mai degrabă decât să se acumuleze.

【Multi-ocazie】Poate fi folosit ca sac messenger / geanta de umar / crossbody rucsac / casual daypack / sac sling / piept punga / sac de călătorie / de lucru sau sac de afaceri, potrivite pentru birou, scoala, în aer liber, de afaceri și alte ocazii.Purta acest sling geanta pe umăr confortabil, sau peste piept pentru a descuraja hoții și să păstreze mâinile libere.

【Cumpere cu Încredere 100%】 model unic de design vă va oferi un nou look.Nu vă faceți griji despre potențialele defecte sau probleme.Vei fi sigur multumit cu bărbați și femei sling geanta de umar!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Gen: Unisex
  • Locul De Origine: China (Continentală)
  • Tip De Închidere: fermoar
  • CN: Fujian
  • Interior: Interior Slot Buzunar, Buzunar Pentru Telefon Mobil, Buzunar Interior Cu Fermoar, Compartiment Interior
  • Material Principal: Poliester
  • Decor: NICI unul
  • Materiale De Captuseala: Poliester