10 Grile Transparente Limita Pieptene De Bază Universal Din Plastic Dreptunghiular Electrice De Tuns Ghid Pieptene Cutie De Depozitare Frizer Organizator

Frumusețe & Sănătate

s15568

În stoc

5.11lei
8.00lei

1. Amenajarea spațiului: limitat pieptene cutie de depozitare are mai multe partiții, ceea ce face convenabil pentru a clasifica și de a stoca limitat pieptene, de a face desktop-ul curat, ușor de a găsi instrumentele necesare, și de a îmbunătăți eficiența de lucru.

2. Materiale de înaltă calitate: Acest produs este realizat din materiale de inalta calitate, care este firma, durabil si rezistent la uzura, asigurând utilizarea sa pe termen lung.

3. Design rafinat: caseta de depozitare este frumos proiectat cu linii simple, potrivite pentru toate tipurile de stiluri de acasă, nu doar instrumente practice, dar, de asemenea, decoratiuni deosebite.

4. Ușor de curățat: suprafață cutia de depozitare este netedă, ușor de curățat și întreținut și păstrat curat și ordonat.

5. Cadoul Perfect: acest limitată pieptene cutie de depozitare este o alegere bună pentru cadouri.Este potrivit pentru membrii de familie și prieteni, care de multe ori trebuie să utilizeze pieptene.Acestea vor fi surprins de acest lucru, practic și rafinat cutie de depozitare.

Caietul de sarcini:

Tip: 10 Grilă Limita Pieptene De Bază

Material: Plastic

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiuni: ca imagine

Pachetul Include:

1 x limita pieptene cutie de depozitare (alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.)

Notă:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: JCSYFAC