Pentatonic Alunecare Conducător Pentru Chitara Electrica Chitara Folk Scară Graficul Alunecare Conducător Pentru Cântare Chitara Chitara Electrica Accesorii

Instrumente Muzicale

s15243

În stoc

31.99lei
71.12lei

Maestru de pentatonic și de solzi heptatonic cu ușurință folosind această alunecare conducător pentru chitara.Aflați în relații și conexiuni între modurile de orientări utile.Material rezistent vă permite să efort loc pe fretboard.Amintiți-vă și înțelegeți balanța ca niciodată înainte.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Domeniul de aplicare: chitara folk, chitara electrica

Dimensiune produs: 28x8cm (11x3.15inch)

Greutate brută produs unic: 43g

Lista De Ambalare:

Guitar Scales Alunecare Conducător*1buc

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.A stimula Abilitățile Dumneavoastră Chitara: Proiectat pentru chitara entuziaști, ne alunecare ruler vă permite să rapid înțeleagă și ace scara pentatonic, heptatonic scară, și diverse moduri de fretboard de poziționare.Ia-ți abilitățile muzicale la nivelul următor.

2.Culoare-Codificate Confort: Lăsați-vă într-o experiență de învățare sporită cu Cântare Chitara Alunecare Conducător.Culori luminoase noastre demonstra cinci poziții ale scalei pentatonic, care să permită o mai eficientă în procesul de memorare.

3.Potrivit pentru Toate Nivelurile: Ia-ți chitara practica oriunde cu alunecare conducător.Materialul este durabil și nu este ușor de deteriorat.Dimensiunea acesteia ușor și compact îl face perfect pentru călătorii muzicieni.Îmbunătăți dvs. de cântare în aer liber.

4.Ușor de Manevrat: invata Rapid si eficient cântare chitara cu alunecare conducător.Vizualiza cu ușurință posturi de scară și de relațiile pe fretboard chitara.Vine cu un manual util pentru ușor de utilizat, pur și simplu puneți-l pe fretboard și glisați la scara dorita.

5.Ușor de Transportat: Noastră cântare chitara alunecare conducător este facuta din foarte materiale durabile pentru a rezista la uzura.Un design portabil permite în aer liber practică, training-uri, astfel încât să puteți îmbunătăți abilitățile dumneavoastră oricând, oriunde.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală