Două Fel de Radio Înlocuire Capac Walkie Talkie Top Locuințe Caz pentru DGP8050EX XiR P8608EX DP4401EX Interfon Reparații Parte R2LB

Telefoane Mobile & Telecomunicații

s152148

În stoc

193.40lei
272.38lei

Caracteristici:

OOTDTY

Ține-ți dispozitiv de comunicare în condiții de siguranță și sigur cu acest top cover proiectat pentru DDP8050Ex XiR P8608Ex DP4401Ex.Fabricat din material ABS de calitate, oferă încredere și protecție se extinde longevities de dispozitiv.

Conceput pentru utilizarea intensivă în diferite medii, în acest caz se asigură durabilitate de lungă durată.Sale construcție robustă rezistă la impact, făcându-l o alegere potrivita pentru profesioniștii din industrii precum telecomunicații, de securitate și de logistică.

Rămâneți protejat cu acest practic și de încredere caz, perfect pentru profesioniștii în exigente industrii.Design-ul său ergonomic și ușor de instalare face o alegere potrivita pentru cei care doresc esențiale de protecție, fără a compromite confortul.

Dacă la locul de muncă sau în mișcare, aceasta și ușor de caz oferă fără sudură de protecție pentru dispozitiv de comunicare.Designul său elegant adaugă o notă de rafinament în timp ce permițându-acces usor la butoane si porturi.

Upgrade-uri dispozitiv de comunicare cu acest elegant și funcțional caz.Sa decupaje precise a se asigura un acces ușor la toate funcțiile, în timp ce construcția durabilă oferta de încredere de protecție.Ridică dispozitivul cu acest lucru trebuie să-au accesoriu.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune: Aprox. 13.5x6.5x3cm/5.31x2.56x1.18în

Aplicabile Model: pentru DGP8050EX XiR P8608EX DP4401EX

Pachetul Include:

1x Walkie Talkie Top Locuințe

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Cazuri & Saci