Deluxe Căptușit Caiac Scaun Cu Sac De Depozitare, Perne Reglabile Pentru Canoe, Barca De Pescuit Bord Cu Zbaturi Sit-On-Top Caiace

Sporturi De Apa

s147415

În stoc

302.90lei

Deluxe Căptușit Caiac Scaun Cu Sac de Depozitare, Perne Reglabile Pentru Canoe, Barca de Pescuit Bord cu Zbaturi Sit-On-Top Caiace de Calitate Superioara: Acest hotel de lux de caiac scaunului este confectionata din material rezistent EVA spuma de interior și de înaltă calitate din poliester exterior.Gros și mini-spumă rezistentă oferă excelente de amortizare și mult confort.

Designul inteligent: spate Mare de design este în conformitate cu ergonomie și spumă căptușit scaunul aduce o mult mai fiabile confort.Mai bine se potrivește corpului tău curbă și vă oferă o apă incredibil experiență de sport.

4 Bretele Reglabile: Echipat cu 4-way reglabil întărite din față și din spate curele care permite scaunului să fie fixate în funcție de nevoile diferite, acest scaun căptușit se va potrivi cele mai multe caiace și bărci.

Sac de depozitare Incluse: Vine cu un detasabila cu fermoar geanta de depozitare la locul caiac accesoriile și bunurile personale convenabil.

Ușor de Instalare: Acest caiac scaunul este ușor de instalat și de a elimina.Pur și simplu fixați conectarea fixează de curele pe punctul de atașare al caiacul sau cu barca, și de a face ajustările corespunzătoare.Apoi bucurați-vă de călătoria de apă!

Scaun captusit Dimensiuni: 32 x 39 cm / 12,5 x 15.5 inch (L x W)

Căptușit Spatar Dimensiuni: 52 x 47 cm / 20.4 x 18.5 inch (W x H)

Curea Stil: Reglabil

Potrivit Pentru: Caiac, Canoe, Deriva, Rafting, Pescuit etc.

Culoare: Negru

Material: EVA+Aliaj de Zinc

Conținutul Pachetului:

1 x caiac perna

1 x sac de depozitare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală