1 Set pentru Quest3 Masca pentru Ochi și Ochelari Lentile Capac Protector din Silicon Rezistent la Sudoare Acoperi Lumina Blocarea Masca de Fata

Portable Audio & Video

s14622

În stoc

22.90lei
46.71lei

Caracteristici:

OOTDTY

Masca: din silicon de Înaltă calitate material: Realizate din high-end ecologic silicon și pigmenți, este durabil, rezistent la tragere, transpirație, spălare, și reutilizabile.

Un sigur și igienic manșon de silicon, foarte prietenos pentru utilizarea pe termen lung, și non-iritant pentru piele.Acesta este un cadou minunat pentru familie și prieteni care se joaca

Colorate și ultra-subțire de masca cu o varietate de culori pentru a alege de la, aducându-vă mai mult in casa sau jocuri de grup.

Proiectat cu un material usor, moale, confortabil si masca pentru ochi, este deosebit de potrivit pentru Metaquest 3, perfect montarea fata ta și de a face dvs. pe termen lung de joc mai placuta.

Designul ergonomic al veneerpad se potrivește perfect diferite facialshapes, aducându-vă mai aproape de monitor și furnizarea de o abordare mai largă câmpul de vedere și mai stricte pentru a se potrivi, a face pe termen lung întâlniri mai confortabil.

Adoptarea anasal pad design, se poate blockall mistfrom nas și pentru a preveni aburirea și de scurgere de lumină în timpul utilizării.Este simplu, ușor, și foarte convenabil de a folosi.

Caietul de sarcini:

Dimensiune:aprox 19x11x9cm/7.48x4.33x3.54in

Culoare: Alb/Negru/Albastru/Rosu

Cantitatea:1Set( 1 Lens Cover+ 1 Masca de Fata

Material : Silicon+EVA

Pentru Quest3

Pachetul Include:

1 Set Fata pentru a Acoperi Quest3

Notă:

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți-0.5-2cm diferențe datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: E0BB4NB1106196
  • Origine: China Continentală
  • Model Compatibil: Quest3 VR
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Tip: PAD
  • Compatibil Marca: Quest3 VR