Emisiile De Sistem Curat De Spălare De Motociclete Rust Remover Spray De Întreținere Curățarea Derusting Spray Curat Țeavă De Eșapament Anti-Rugina

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s137517

În stoc

44.58lei
89.20lei

Revitalizarea motocicleta are sistem de evacuare cu sistem de emisii curat!Este potrivit pentru toate pictate conducta de tipuri și lasă o misty polonez care face curățenie o temperatura mai târziu.Ușor de utilizat formula înseamnă o mai convenabil proces de curățare, fără nici o hassle.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Evacuare Curat

Capacitate: 150ml

Caracteristici: nu corodează metalul

Gama: Disponibil atât în alb și negru

Proprietăți: O: 150ml

Lista De Produse:

1*Evacuare Curat

Note:

Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.User-Friendly de Curatare: puteți pulveriza acest evacuare curat printr-o pânză sau direct în țeava de eșapament.Apoi, lasă-l pe ceață și poloneză pentru un strălucitor și curat rezultat.

2.Versatil de Evacuare Curat: Dacă aveți un negru sau un alb țeava de eșapament, acest aspirator poate face să strălucească ca noi.Aceasta funcționează pe toate pictate motocicleta țeavă de eșapament tipuri și îndepărtează murdăria, grăsimea, și rugina cu usurinta.

3.Curat de Evacuare Asigurat: Spune la revedere de la hassle de curățare a conductei de evacuare!Noastre de evacuare curat previne acumularea de praf și murdărie, de a face curățenie o temperatura mai târziu.Acest lucru ușor de utilizat curat este eficient pe tot parcursul anului

4.Ușor de Transportat: Această evacuare cleaner este ușor și compact, astfel încât să puteți transporta cu ușurință în mașină sau în rucsac.Contribuie la reducerea emisiilor, oriunde te duci.

5.Ergonomic Aspersoare: Prin încorporarea o stropitoare de design, echipa noastra de evacuare cleaner asigură aprofundată și chiar de distribuție, combaterea eficientă de carbon construi-up în timp ce permițându-pentru o mai bună experiență de curățare.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip De Element: Vopsele & Spray-Uri
  • Articol Greutate: 160g
  • Caracteristici Speciale: Țeavă De Eșapament Curat
  • Origine: China Continentală
  • Element De Lungime: 20cm
  • Lățime Produs: 6cm
  • Înălțime Element: 4cm