Silicon Scufundări purtător de cuvânt Înlocuitor de Scufundare Snorkel Reglementare Bucală Sub apă Respirație Accesorii Y1QE

Sporturi De Apa

s132365

În stoc

15.76lei
20.44lei

Caracteristici:

OOTDTY

Silicon material: silicon duza este fabricat din material de silicon, care are elasticitate bună, nici un miros, este rezistent la uzură și durabil, și are o durată lungă de viață.

Elasticitate bună: Moale și elastic, nu este ușor de deformat.Ușor să-și elimina de aerisire-pipe.Larg potrivit pentru circular sau eliptic conducte.

Universal: Utilizat pentru a înlocui vechiul snorkeling purtător de cuvânt de reglementare.Potrivit pentru cele mai obișnuite scufundări, snorkelling și autoritățile de reglementare.

Mic și ușor de silicon duză de aspirație, confortabil și ușor de , prevenirea maseter oboseala.Convenabil pentru a transporta și nu ocupă prea mult spațiu de depozitare.

Domeniul de aplicare: Silicon duză de aspirație este utilizat pe scară largă pentru scufundări, concediu, instruire, înot, etc., crește distractiv de scufundări.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Negru/Alb/Rosu/Galben Fluorescent/Lac Albastru/Maca-Roz/Violet deschis/Gri-culoare/Turcoaz-culoare

Dimensiune: așa Cum se arată în imagine

Pachetul Include:

1x Tub de Silicon purtător de cuvânt

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală